Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rusescu din nou titular la Sevilla. Stapaneste tot mai bine spaniola

Online Sport Online Sport,
Rusescu din nou titular la Sevilla. Stapaneste tot mai bine spaniola

Pentru al doilea meci consecutiv atacantul roman Raul Rusescu s-a numarat printre titularii echipei FC Sevilla in turneul pe care andaluzii il efectueaza in America de Sud. continuă pe Online Sport

Frunda: Daca Basescu il respinge pe Silaghi, Ponta il poate propune din nou.

Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului Victor Ponta, a declarat luni, la RFI, ca, daca presedintele Basescu respinge numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, premierul il poate propune din nou tot pe acesta, iar seful statului nu mai poate refuza desemnarea, informeaza Mediafax. Politic si juridic, ca finalitate, decizia Guvernului pana la urma trebuie sa fie acceptata de catre presedinte. Chiar daca el nu este de acord cu numirea unui ministru, in speta a domnului .

Inna, acuzata din nou de plagiat! Afla aici de cine!

Dupa ce la inceputul anului a fost acuzata de plagiat, INNA are din nou probleme! Artista este acuzata din nou de plagiat, de data aceasta de un cantaret spaniol. Succesul international al Innei ar putea sa se intoarca impotriva ei. Un solist spaniol, Robert Martinez, sustine ca melodia Club Rocker ii apartine si i-a dat .

De ce se umfla din nou curentul anti-privatizare

Modul inadecvat in care au fost tratate privatizarile Cuprumin, Oltchim si mai recent CFR Marfa realimenteaza constant un curent de gandire pagubos care cauta cu insistenta sa convinga lumpenproletariatul de efectele negative ale dezetatizarii economiei. In mesajul public se asociaza des cateva cuvinte cheie, precum privatizarea si capitalismul salbatic, ambele vinovate de distrugerea industriei romanesti, ori vanzarea pe nimic a activelor statului si a resurselor naturale. In fapt, acest curent etatist urmareste distrugerea credibilitatii firmelor privatizate, cu precadere a celor mai rentabile, unde clasa de profitori nu mai are acces la rente, asa cum fac cu firmele pastrate in proprietatea statului.

Decizia importanta luata de Ministerul Educatiei. Calendarul scolar a fost schimbat din nou

Elevii vor avea un nou calendar scolar. Ministerul Educatiei a decis ca semestrele sa revina la vechea structura. Vacanta de iarna va fi mai scurta. in loc de trei saptamani, va avea doar doua. Iar primul.

Mihai Stoica, din nou violent cu jurnalistii sportivi (VIDEO)

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a injurat jurnalistii mai multor posturi TV de sport deoarece doreau sa fie prezenti la antrenamentul oficial al stelistilor. Culmea este ca acestia provin chiar de la canalul.

Din nou in emotii. Peste o mie de tineri, inscrisi la bacalaureatul de toamna

Bacalaureatul nereusitilor se va desfasura in perioada 19-30 august, pe listele celei de-a doua sesiuni a examenului maturitatii fiind inscrisi 1. 092 de elevi. Fie ca sunt tineri care au promovat bacalaureatul in prima sesiune sau restantieri din anii trecuti, toti asteapta cu emotie probele de foc.

Avocatul Daniel Ionascu: Becali un teolog prin nastere. Va incerca sa se inscrie din nou la Facultatea de Teologie

Gigi Becali vrea in continuare sa urmeze cursurile Facultatii de Teologie. Anuntul a fost facut de unul dintre avocatii sai, Daniel Ionascu, care l-a vizitat luni pe patrounl din Ghencea la Penitenciarul Jilava.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )