Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rusia ameninta Ucraina cu restrictionarea alimentarii cu electricitate

Hotnews Hotnews,
 Rusia ameninta Ucraina cu restrictionarea alimentarii cu electricitate

Rusia ar putea incepe sa restrictioneze alimentarea cu electricitate a Ucrainei daca taierile de curent din Crimeea vor continua, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru editia de luni a cotidianului Vedomosti. Agentiile ruse de presa au relatat ca la 31 august intreruperi de cateva ore ale alimentarii cu electricitate s-au produs in mai multe orase din Crimeea, peninsula ucraineana anexata in martie de Rusia, autoritatile locale acuzand atunci Kievul de 'sabotaj. continuă pe Hotnews

Rusia ameninta Ucraina cu restrictionarea energiei electrice, daca taierile de curent din Crimeea vor continua

Rusia ar putea incepe sa restrictioneze alimentarea cu electricitate a Ucrainei daca taierile de curent din Crimeea vor continua, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru editia de luni a.

Medvedev ameninta Ucraina cu restrictionarea alimentarii cu electricitate

Rusia ar putea incepe sa restrictioneze alimentarea cu electricitate a Ucrainei daca taierile de curent din Crimeea vor continua, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru editia de azi a cotidianului Vedomosti, transmite RIA Novosti.

RIA Novosti: Rusia ar putea incepe sa produca propriile nave de razboi, asemanatoare cu modelul francez Mistral

Rusia ar putea incepe sa produca propriile nave de razboi asemanatoare cu navele de asalt port-elicopter de tip Mistral, a anuntat ministrul rus pentru Industrie si Comert, Denis Manturov, citat de RIA Novosti.

Rusia ameninta Europa: Vom inchide spatiul aerian. Sistemul global de securitate este amenintat

Guvernul rus nu exclude posibilitatea ca Rusia sa-si inchida spatiul aerian ca raspuns la noi sanctiuni sectoriale occidentale, a declarat premierul Dmitri Medvedev intr-un interviu pentru ziarul de afaceri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )