Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rusia catre Marea Britanie: Dovediti ca nu spionii vostri l-au otravit pe Skripal

Hotnews Hotnews,
 Rusia catre Marea Britanie: Dovediti ca nu spionii vostri l-au otravit pe Skripal

Ministerul de Externe de la Moscova a cerut miercuri Londrei sa dovedeasca faptul ca nu spionii britanici l-au otravit pe fostul agent dublu Serghei Skripal in Anglia, afirmand ca, in lipsa unei asemenea dovezi, va considera incidentul drept un atentat la vietile cetatenilor rusi, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Tensiunile diplomatice dintre Marea Britanie si Rusia, la un pas de un nou razboi rece

Expulzarea diplomatilor rusi din mai multe state la nivel global, precum SUA, Germania si chiar Romania, ca semn de solidaritate cu Marea Britanie, readuce in discutie un posibil nou razboi rece cu Rusia. Potrivit The New York Times, Rusia nu exclude in totalitate aceasta varianta si considera ca viitorul este mult mai imprevizibil decat in perioada Uniunii Sovietice.

De nerecunoscut! Cum arata Principele Nicolae pe vremea cand studia in Marea Britanie - GALERIE FOTO

Dupa excluderea sa din linia de succesiune a Casei Regale in august 2015, Nicolae a plecat din Romania, stabilindu-se in Marea Britanie. Lucrurile au luat o intorsatura radicala odata cu decesul Regelui.

Program online destinat reducerii depresiei si anxietatii, lansat de Universitatea de Vest din Timisoara n colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie

Programul BRIO, un program online destinat reducerii depresiei si anxietatii, a fost lansat luni de Universitatea de Vest din Timisoara in colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie. inscrierile in program se pot face incepand de luni, iar programul se deruleaza exclusiv online si are o durata de 6 saptamani pentru fiecare participant.

Scandalul Skripal: Statele din UE care nu s-au solidarizat cu Marea Britanie si nu expulzeaza diplomati rusi

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat luni raspunsul coordonat al statele membre UE in scandalul otravirii cu neurotoxina a unui fost agent rus in Marea Britanie. 17 tari membre, intre care si Romania, decisesera sa expulzeze diplomati rusi, dar exista state comunitare care nu s-au solidarizat.

Marea Britanie: O pisica s-a intors acasa la 2 zile dupa ce stapanii i-au inmormantat ramasitele

Willow, o pisica de 18 luni a unei familii din Marea Britanie, a disparut in timpul furtunii puternice care a lovit la inceputul lunii. Familia au catat felina mai bine de o saptamana, iar dupa 10 zile, ei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )