Libnet.ro
UNICEF

14:45

Rusia va continua sa aprovizioneze cu gaze Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Rusia va continua sa aprovizioneze cu gaze Republica Moldova

Rusia a prelungit cu un an aprovizionarea cu gaze naturale a Republicii Moldova. continuă pe România Liberă

Ion Sturza considera ca in maximum trei luni Republica Moldova va avea alegeri anticipate

Candidatul la functia de premier, Ion Sturza, desi se va prezenta luni, 4 ianuarie, in fata legislativului pentru a cere vot de incredere, este de parerea ca cel mai probabil in Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. in acelasi timp, Ion Sturza sustine ca va ramane in politica chiar daca Parlamentul nu-i va acorda votul de incredere, transmite IPN.

Carburantii la mai multe benzinarii din Republica Moldova s-au ieftinit

Mai multe companii petroliere din Republica Moldova au anuntat ca au ieftinit benzina si motorina incepand cu ziua de astazi. Acesteau au notificat Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica ANRE) despre o noua micsorare in luna decembrie a preturilor de comercializare cu amanuntul a carburantilor.

VIDEO Uratura politistilor de frontiera din Republica Moldova

Politistii de frontiera din Republica Moldova au scris un colind propriu prin care vin cu urari pentru toti cei care traverseaza hotarele tarii. Uratura autentica se adreseaza atat cetatenilor Republicii Moldova si strainilor care respecta legea, cat si celor care incearca sa treaca ilegal granita sau sa practice contrabanda.

Hotul in lege Mindila din Georgia a fost retinut in Republica Moldova

Politistii de frontiera l-au gasit si l-au retinut la Chisinau pe un cetatean de origine georgiana despre care spun ca este hotul in lege supranumit Mindila si care ar fi incercat sa paraseasca Republica Moldova utilizand acte false.

Situatia politica din Republica Moldova ramane incerta si dupa interpretarile Curtii Constitutionale

Situatia privind desemnarea candidatului pentru functia de premier ramane incerta chiar si dupa ce Curtea Constitutionala a oferit unele explicatii privind desemnarea candidatului la functia de premier, considera mai multi experti din Republica Moldova, transmite IPN.

Actiunile de caritate din acest an care i-au apropiat mai mult pe oamenii din Republica Moldova

Moldoveni de pretutindeni, dar si straini, aduc bucurie de Craciun copiilor nevoiasi din Republica Moldova. An de an, acestia daruiesc cadouri prin intermediul campaniilor de caritate organizate de fundatii sau ONG-uri din tara noastra.

Republica Moldova, destinatie turistica pentru rusi

Republica Moldova se afla in topul destinatiilor de vacanta ale rusilor, pentru anul 2016, potrivit unui clasament intocmit de portalul Skyscanner, destinat cautarii rapide a biletelor de avion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )