Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rusia a decis sa limiteze importurile de produse lactate din Ucraina

B1 B1,
Rusia a decis sa limiteze importurile de produse lactate din Ucraina

Rusia a decis sa limiteze, incepand de luni, importurile de produse lactate ce provin din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina actioneaza in vederea unei apropieri comerciale de. continuă pe B1

Rusia interzice importurile de lactate din Ucraina

Autoritatea centrala de supraveghere a sigurantei alimentare din Rusia a interzis toate importurile de produse lactate din Ucraina, decizia urmand a intra in vigoare de la inceputul saptamanii viitoare, transmite The Moscow Times.

Un nou embargo al Rusiei: importurile de lactate din Ucraina, limitate

Rusia va limita, incepand de luni, importurile de produse lactate din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina incearca o apropiere comerciala de Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

REACTIE. UE putea sa faca mai mult in conflictul din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Uniunea Europeana trebuia sa faca mai mult in ceea ce priveste conflictul din Ucraina, spunand ca sanctiunile trebuia introduse de multa vreme, pentru a descuraja lejeritatea cu care Rusia.

UE va importa 40.553 tone de grau din Ucraina

Uniunea Europeana a acordat licente pentru importul a 40. 553 de tone de grau din Ucraina pentru care nu se platesc taxe vamale ca parte a contractului de liber schimb incheiat intre UE si Kiev, potrivit datelor oficiale prezentate marti preluate de presa internationala.

VIDEO Time, reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina: Tarul secolului 21, Vladimir Putin, stapaneste arta intunecata de a dezvolta probleme pe care doar el le poate rezolva

Revista americana Time a publicat un reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina, in care si-au pierdut viata 298 de oameni, dupa prabusirea unui avion Boeing 777, cel mai probabil in urma unui atac cu racheta sol-aer.

Diaconescu: PMP vrea adoptarea unei declaratii in Parlament privind situatia din Ucraina (VIDEO)

Cristian Diaconescu, candidatul cu care PMPintra in cursa pentru Cotroceni, a declarat, marti, ca partidul sau cere adoptarea unei declaratii in Parlament privind situatia din Ucraina, fiind neecsar un.

Rusia cauta aliati in Tinutul Secuiesc. Mesajul lansat din Ucraina, care a starnit controverse

Ultranationalistul Csibi Barna, omul care a spanzurat o papusa cu chipul lui Avram Iancu, a declarat ca Rusia cauta aliati in Tinutul Secuiesc, scriu jurnalistii de la Adevarul. Acesta s-a mutat de mai bine.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate.

VIDEO LIVETEXT Catastrofa aeriana din Ucraina. Trupurile neinsufletite ale victimelor ajung la rude. Spectacol mediatic la predarea cutiilor negre ale zborului MH17. Rusia, in fata unor noi sanctiuni

Amenintate de descompunere in arsita verii ucrainene, trupurile victimelor accidentului aviatic MH17 au fost luate in sfarsit luni din zona catastrofei, semn al unui potential progres. Marti dimineata, un tren frigorific care transporta ramasitele persoanelor de cetatenie olandeza este in drum spre Harkov, a anuntat premierul olandez Mark Rutte. Cadavrele urmeaza sa ajunga in Olanda unde vor fi identificate. Ora 10. 50 Un punct de control al armatei ucrainene a fost tinta unui atentat sinucigas in noaptea de luni spre marti, a declarat pentru un post de televiziune un purtator de cuvant pentru operatiunea anti-terorista impotriva separatistilor prorusi din estul Ucrainei, conform Reuters. Ora 10. 30 Cativa oameni protesteaza in fata Ambasadei Rusiei la Kuala Lumpur, conform The GuradianOra 8. 30 Rebelii prorusi au postat pe Twitter imagini ale documentelor semnate cu reprezentantii Malaeziei.

LIVETEXT VIDEO Alte victime ale catastrofei aviatice din Ucraina sunt asteptate acasa, in Olanda. UE urmeaza sa inaspreasca sanctiunile pentru Rusia

Inca doua avioane militare cu victime ale accidentului aviatic din estul Ucrainei vor ajunge joi dupa-amiaza in Olanda. Peste 70 de sicrie vor fi duse acasa, la o saptamana dupa catastrofa aviatica. Din cei 298 de morti, 193 erau olandezi. Ramaneti pe HotNews. ro pentru cele mai noi informatii despre acest subiect.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )