Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rusia nu doreste un nou Razboi Rece cu Occidentul, anunta conducerea de la Moscova

Adevărul Adevărul,
Rusia nu doreste un nou Razboi Rece cu Occidentul, anunta conducerea de la Moscova

Rusia nu doreste un nou Razboi Rece, potrivit declaratiei facute vineri de purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin, in contextul tensiunilor cu Occidentul pe tema situatiei din Ucraina, mai ales evolutiile din Peninsula Crimeea. continuă pe Adevărul

Kremlin: Rusia nu doreste un nou Razboi Rece cu Occidentul.

Rusia nu doreste un nou Razboi Rece, declara purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin, in contextul tensiunilor cu Occidentul pe tema situatiei din Ucraina, rekateaza Mediafax. Am vrea sa evitam un nou Razboi Rece, sper ca nu exista deja, ca nu a inceput si ca nu va incepe, a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra. Turcia a trimis avioane In pofida .

LIVE EurActiv / Joi, 6 martie, Summit UE pe tema Ucraina/ Evitarea unui nou Razboi Rece?

Sefii de state si de guverne din Uniunea Europeana se vor reuni la Bruxelles joi, 6 martie, pentru a adopta masuri ca raspuns la escaladarea crizei din Ucraina. Toate noutatile pe acest subiectvor fi transmise LIVE de EurActiv. com; inclusiv postari pe Twitter ale celor mai relevante personalitati, reportaj in direct de la Consiliul European; TextFoto in timp real via Storify.

EurActiv Summit UE pe tema Ucraina/ Evitarea unui nou Razboi Rece? UPDATE - VIDEO Declaratiile premierului Ucrainei: Sa avem tancuri rusesti [pe teritoriul nostru] - este inacceptabil, in secolul 21

UPDATE 21:00 Uniunea Europeana a adoptat o serie de sanctiuni politice impotriva Rusiei, suspendand negocierile pe tema acordului privind vizele si amenintand cu masuri economice daca situatia din Ucraina nu se va imbunatatUPDATE 18. 56 Herman Van Rompuy: In lipsa deciziei de retragere [a Rusiei], UE va impune sanctiuni: In absence of de-escalation, EU will decide on additional measures such as travel bans, asset freezes and cancellation EURussia summit. Herman Van Rompuy @euHvR) March 6, 2014EurActiv. ro transmite live text summit-ul UE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )