Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia face prapad. A lovit pentru prima data tinte ale Statului Islamic cu rachete de pe un submarin din Mediterana

Antena3 Antena3,
Rusia face prapad. A lovit pentru prima data tinte ale Statului Islamic cu rachete de pe un submarin din Mediterana

Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a anuntat marti ca Rusia a lovit pentru prima data tinte ale gruparii jihadiste Statul Islamic in Siria cu rachete lansate de pe un submarin din Marea Mediterana, . continuă pe Antena3

Cod rosu de poluare in Beijing, pentru prima data in istorie

Cel mai ridicat nivel de alerta de poluare, codul rosu, a fost instituit, luni, in Beijing, pentru prima data.

Editorial pe prima pagina The New York Times, pentru prima data in 100 de ani

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc.

New York Times, editorial pe prima pagina pentru prima data in aproape un secol. Subiectul: Controlul armelor de foc

Cotidianul american New York Times a publicat, sambata pe prima pagina un editorial, pentu prima data din 1920, scrie Yahoo News. In articol semnat de Redactie Editoriala se pledeaza pentru interzicerea dreptului civililor de a detine o arma de foc, in contextul atacului armat din California.

Tinte ale gruparii SI, lovite de Rusia cu rachete lansate de pe un submarin

Rusia a lovit, marti, pentru prima data, tinte ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Siria, prin intermediul unor rachete lansate de pe un submarin din Marea Mediterana, informeaza Reuters.

Culorile anului 2016: institutul Pantone a ales, pentru prima data, doua nuante oficiale

Culorile anului 2016. Institutul Pantone din New York, SUA, anunta la fiecare sfarsit de an culorile oficiale ale anului urmator. in 2015, nuanta-vedeta a fost marsala, culoare similara cu cea a vinului rosu, insa pentru 2016 au fost anuntate, pentru prima data, doua culori principale, care vor da tonul in moda.

Poluarea in Beijing e la nivel de cod rosu pentru prima oara

Poluarea la nivel global a crescut semnificativ in ultimii ani, dar in China problema este mult mai grava decat in celelalte tari de pe mapamond. Poluarea este cea mai mare problema a secolului 21 si una cu consecinte palpabile in fiecare colt al lumii. incalzirea globala este cauzata de nivelul foarte ridicat de poluare din [] .

Venezuela: Opozitia castiga majoritatea parlamentara, pentru prima oara in 16 ani

In Venezuela, majoritatea parlamentara a fost castigata, duminica, de opozitia venezueleana, pentru prima oara in 16 ani, au anuntat autoritatile locale, dupa un scrutin desfasurat pe fondul unei crize economice grave, care afecteaza majoritatea populatiei.

Deputata care a facut-o praf pe Cristina Guseth face acuzatii la adresa Nicolae Cinteza

Steluta Cataniciu, deputata care e la primul mandat in Parlament si care s-a remarcat, pentru prima data, la audierile Cristinei Guseth pentru functia de ministru al Justitiei in cadrul carora a facut-o praf pe aceasta, revine cu acuzatii la adresa celor care vor sa puna DNA-ul pe Parlament din cauza legii darii in plata, informeaza un comunicat de presa al deputatei ALDE remis site-ului stiripesurse. ro.

Editorial publicat pe prima pagina a The New York Times, pentru prima data in aproape un secol

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc, scrie The Hollywood Reporter.

Francezii, chemati la urne pentru prima data dupa atentatele de la Paris. Frontul National este favorit sa preia conducerea a cel putin doua regiuni ale tarii

Franta trece duminica prin primul scrutin in urma atacurilor teroriste de la Paris. Cetatenii francezi sunt chemati la urne pentru a vota in primul tur al alegerilor regionale, care vor stabili componenta consiliilor regionale in 13 regiuni administrative. Sondajele arata ca Frontul National ar putea inregistra primele victorii electorale semnificative din istoria sa, candidatii sai fiind favoriti la victoria in cel putin doua dintre regiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )