Libnet.ro
UNICEF

21:30

Culorile anului 2016: institutul Pantone a ales, pentru prima data, doua nuante oficiale

Adevărul Adevărul,
Culorile anului 2016: institutul Pantone a ales, pentru prima data, doua nuante oficiale

Culorile anului 2016. Institutul Pantone din New York, SUA, anunta la fiecare sfarsit de an culorile oficiale ale anului urmator. in 2015, nuanta-vedeta a fost marsala, culoare similara cu cea a vinului rosu, insa pentru 2016 au fost anuntate, pentru prima data, doua culori principale, care vor da tonul in moda. continuă pe Adevărul

PRIMA CASA 2016: conditii mai bune pentru clienti

Guvernul va suplimenta cu 200 milioane de lei plafonul de garantare pentru programul Prima Casa pentru acest an, fata de cele 2,6 miliarde lei existente, iar pentru anul viitor intentioneaza sa coboare nivelul maxim la 1,5 miliarde lei, precum si sa.

Editorial pe prima pagina The New York Times, pentru prima data in 100 de ani

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc.

Proiectul de buget pe 2016: Mai putini bani pentru TVR, aproape la fel de multi pentru radioul public, considerabil mai multi pentru Agerpres si CNA

Televiziunea romana va primi, anul viitor, de la stat cu 14% mai putini bani decat in 2015, potrivit proiectului de buget pe 2016. Radioul public va primi aproximativ la fel de mult ca anul acesta, agentia de presa Agerpres - cu 16,5% mai mult, iar Consiliul National al Audiovizualului - cu aproximativ 33% mai mult. In cazul serviciilor publice de radio si televiziune, banii de la buget nu raman la acestea, ci merg mai departe la Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR).

BUGET 2016. Mai multi bani pentru SRI si SIE

Bugetul SRI creste in 2016 cu aproximativ 20% fata de anul in curs, iar cel al SIE cu aproximativ 7%, in timp ce SPP si STS vor primi anul viitor bani mai putini, Serviciul de Telecomunicatii Speciale avand o scadere drastica, de 37%, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )