Libnet.ro
UNICEF

13:45

Rusia a fost data in JUDECATA pentru TERORISM la Curtea Internationala de Justitie. Vezi cine indrazneste!

B1 B1,
Rusia a fost data in JUDECATA pentru TERORISM la Curtea Internationala de Justitie. Vezi cine indrazneste!

Ucraina a intentat un proces la Curtea Internationala de Justitie ONU cu scopul de a trage Rusia la raspundere pentru acte de terorism si discriminare in timpul agresiunii sale ilegale impotriva. continuă pe B1

Situatie HALUCINANTA: Un copil de 10 ani este dat in judecata pentru datoriile tatalui mort

Un copil de 10 ani este dat in judecata pentru datoriile tatalui mort. Procurorul care l-a chemat pe baiat in instanta ceruse bani tatalui chiar si atunci cand acesta era in spital. Dupa.

SCANDAL-MONSTRU la sediul PRM. Fiica lui Vadim Tudor a fost DATA AFARA de la sedinta partidului: S-a ajuns chiar si la violenta fizica (VIDEO)

Scandal la sediul PRM din Capitala, sambata dimineata. Fiica regretatului Corneliu Vadim Tudor a fost data afara de la sedinta Biroului Permanent al partidului. Lidia Vadim acuza ca la sedinta.

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost condamnata la sase ani de inchisoare pentru terorism, in Germania

Un tribunal din Germania a decis sa condamne o adolescenta de 16 ani la sase ani de inchisoare, dupa ce aceasta a ranit grav un politist, iar atacul ar fi fost comandat de reteaua terorista Stat Islamic, potrivit Dpa.

Silvio Berlusconi, trimis in judecata pentru mita in scandalul sexual Rubygate

Fostul premier italian Silvio Berlusconi va fi trimis in judecata, fiind acuzat ca a mituit martori pentru a nu depune marturie impotriva sa in scandalul sexual in care a fost acuzat ca a platit tinere femei pentru sex, arata Reuters.

Lovitura pentru Erdogan. Curtea Suprema greaca a respins extradarea unor militari turci pe care Ankara ii acuza de implicare in tentativa de lovitura de stat

Curtea Suprema greaca a respins solicitarea Ankarei de a extrada opt militari turci pe care regimul Erdogan ii suspecteaza de implicare in tentativa de lovitura de stat din vara anului trecut,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )