Libnet.ro
UNICEF

05:45

Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina

Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina, unde confruntari violente intre manifestanti proeuropeni si fortele de ordine s-au soldat cu cinci morti, a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza AFP, preluat de. continuă pe Wall-Street Ro

Purtatorul de cuvant al lui Putin: Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin a declarat ca statul rus nu va interveni in situatia din Ucraina, unde confruntarile violente intre manifestanti proeuropeni si fortele de ordine s-au soldat cu cinci morti.

Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina: Nu avem dreptul sa intervenim in afacerile interne

Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina, unde de cateva zile au loc confruntari violente intre manifestantii proeuropeni si fortele de ordine, potrivit purtatorului de cuvant al presedintelui Vladimir.

Ni se face rau vazand ceea ce se petrece la Kiev. Rusii sustin ca nu se vor implica in situatia din Ucraina

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin a declarat ca statul rus nu va interveni in situatia din Ucraina. Cinci oameni au murit in confruntarile violente intre manifestanti proeuropeni si.

Confruntari violente la Kiev: Un manifestant a fost ucis

Un manifestant a fost ucis de catre politie, la Kiev, dupa ce fortele de ordine au lansat un asalt asupra protestatarilor in a parta zi de confruntari violente, a anuntat miercuri opozitia ucraineana, citata de.

Opozitia ucraineana: Un manifestant, ucis la Kiev in confruntari violente

Un manifestant a fost ucis de catre politie, la Kiev, a declarat, astazi, o sursa din cadrul opozitiei, dupa ce fortele de ordine au lansat un asalt asupra protestatarilor in a patra zi de confruntari violente.

Angela Merkel cere protejarea vietilor manifestantilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Administratiei de la Kiev sa protejeze vietile protestatarilor, evitand forta, anunta Mediafax. Pana acum, in urma protestelor din Ucraina, cinci.

Rusia asigura ca nu va interveni in Ucraina.

Rusia nu va interveni in situatia din Ucraina, unde au avut loc ciocniri violente intre protestatari si opozitie, a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Canada se va consulta cu SUA si UE pentru o reactie puternica la violentele din Ucraina Credem ca nu avem dreptul sa intervenim in afacerile interne ale Ucrainei in niciun mod. Este absolut inacceptabil sa ne amestecam in afacerile interne ale altei tari, a .

Orasul din Romania unde NU exista cuvantul SOMAJ. Reteta succesului atrage investitorii straini

Dupa izbucnirea crizei economice din 2007-2008, cel mai dorit lucru de oameni era sa aiba un loc de munca. Disponibilizarile in masa, firmele falimentare, inchiderea intreprinderilor au generat cresteri.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )