Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

Alegeria anunta primul deces din cauza coronaviruslui. Pe teritoriul tarii din nordul Africii sunt 24 de cazuri confirmate in acest moment. A mai fost un cetatean italian confirmat in luna februarie, dar s-a.

Albania inregistreaza primul deces din cauza noului coronavirus si scoate armata pe strazi

Alarmate de primul deces din cauza coronavirusului Covid-19, autoritatile albaneze scot armata si politia in strada in scopul identificarii tururor celor care au fost in Italia si Grecia si nu s-au autoizolat.

CORONAVIRUS |Primul deces din cauza virusului, inregistrat in Austria

Austria a inregistrat primul deces cauzat de coronavirus. Este vorba de un barbat, in varsta de 69 de ani, care s-a stins din viata in Viena dupa ce a contractat noul virus Anuntul a fost facut joi, de a.

Ultima ora! Belgia confirma primul deces provocat de coronavirus

Autoritatile belgiene au anuntat primul deces provocat de noul coronavirus. Pacientul care avea 90 de ani si-a dat utima suflare intr-un spital din Bruxelles. in Belgia traieste una.

Ultima ora! Belgia confirma primul deces provocat de coronavirus. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 267

Autoritatile belgiene au anuntat primul deces provocat de noul coronavirus. Pacientul care avea 90 de ani si-a dat utima suflare intr-un spital din Bruxelles. in Belgia traieste una.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Suspendarea slujbelor la biserica au fost confirmate ieri, de astfel si unele dintre cele mai mari evenimente au fost suspendate in ultima vreme. Un judet a facut acest pas, dar privind numarul de infectii s-ar putea ca aceste decizii sa fie luate de mai multe localitatii. Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )