Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rusia: Metroul din Moscova are pentru prima data femei conductor

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Metroul din Moscova are pentru prima data femei conductor

Metroul din Moscova a declarat duminica ca a recrutat conductori de sex feminin pentru prima data in istoria sa recenta, in urma schimbarilor recente din legislatia rusa care excludeau femeile din multe profesii, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Bitcoin a depasit pragul de 30.000 de dolari, pentru prima oara in istoria sa

And Bitcoin a depasit pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara in Cotatia bitcoin, prima criptomoneda descentralizata, a depasit sambata pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara de la crearea sa, in urma cu 11 ani.

Bitcoin a depasit pragul de 30.000 de dolari, pentru prima oara in istoria sa

Cotatia bitcoin, prima criptomoneda descentralizata, a depasit sambata pragul de 30. 000 de dolari, pentru prima oara de la crearea sa, in urma cu 11 ani, anunta AFP.

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Bitcoin, valoare record! 33.000 de dolari, pentru prima data in istoria criptomonedei

Moneda virtuala Bitcoin a depasit sambata, pentru prima data, valoarea de 30. 000 de dolari pentru o unitate. Cateva ore mai tarziu, aceasta a atins valoarea de 33. 000 de dolari.

Premiera. Congresul american a respins pentru prima data un veto al presedintelui Trump

Senatul american a respins, vineri, vetoul presedintelui in exercitiu Donald Trump cu privire la proiectul Legii de Autorizare a Apararii Nationale, in valoare de 741 de miliarde de dolari, relateaza nbcnews. com, precizand sa este primul astfel de esec din mandatul liderului actual de la Casa Alba.

Liderul unei grupari islamiste din Pakistan, arestat pentru finantarea terorismului

Un barbat acuzat ca este liderul unei grupari militante islamiste, invinuita de Statele Unite si India pentru atacurile din 2008 din Mumbai, a fost arestat sambata in Pakistan.

Raluca Turcan: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat pe retelele de socializare ca alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )