Libnet.ro
UNICEF

14:00

Rusia revine definitiv la ora de iarna si la modelul cu 11 fusuri orare pentru intreg teritoriul sau

Hotnews Hotnews,
 Rusia revine definitiv la ora de iarna si la modelul cu 11 fusuri orare pentru intreg teritoriul sau

Rusia va trece in noaptea de sambata spre duminica in mod permanent la ora de iarna, punand capat unei experiente de trei ani in care tara a functionat tot timpul anului dupa ora de vara, transmite AFP. Totodata, Moscova a decis intoarcerea la modelul cu 11 fusuri orare pentru teritoriul sau, care se intinde din Kamceatka, in Pacific, pana in enclava Kaliningrad, la frontiera Uniunii Europene, dupa ce acesta fusese redus la noua fusuri orare de fostul presedinte Dmitri Medvedev. continuă pe Hotnews

Rusia revine definitiv la ora de iarna

Rusia va trece in noaptea de sambata spre duminica in mod permanent la ora de iarna, punand capat unei experiente de trei ani in care tara a functionat tot timpul anului dupa ora de vara, relateaza AFP.

Rusia revine DEFINITIV la ora de iarna, dupa trei ani in care tara a functionat tot timpul pe ora de vara

Rusia va trece in noaptea de sambata spre duminica in mod permanent la ora de iarna, punand capat unei experiente de trei ani in care tara a functionat tot timpul anului dupa ora de vara. Rusia se.

Rusia revine definitiv la ora de iarna

Rusia va trece in noaptea de sambata spre duminica in mod permanent la ora de iarna si pune astfel capat unei experiente de trei ani in care tara a functionat tot timpul anului dupa ora de vara, relateaza AFP.

Rusia revine definitiv la ora de iarna

Rusia va trece in noaptea de sambata spre duminica in mod permanent la ora de iarna, punand capat unei experiente de trei ani in care tara a functionat tot timpul anului dupa ora de vara .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )