Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rusia si Slovacia ajung la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Rusia si Slovacia ajung la EURO 2016

Rusia si Slovacia s-au calificat luni seara la EURO 2016, lista echipelor care au obtinut biletele pentru Franta ajungand la 18. Mai sunt doua locuri libere pentru calificarea directa, iar acestea se vor decide marti seara, . continuă pe Online Sport

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016: detalii si format. Sanse pentru Romania sa treaca de grupe

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016, la care va participa si Romania dupa calificarea obtinuta duminica seara, va avea loc pe 12 decembrie la Paris. Iata detalii despre procedura tragerii la sorti si despre grupele finale ale EURO 2016.

VIDEO Rezultate preliminarii Euro 2016: Lupta la sange intre Germania, Polonia si Irlanda. Portugalia s-a calificat la turneul final

Rezultate preliminarii Euro 2016. in urma rezultatelor inregistrate joi seara in preliminariile Euro 2016, Portugalia si Irlanda de Nord au ajuns pe lista echipelor calificate matematic la turneul final.

Euro 2016: Cum arata grupa mortii pentru Tricolori! Portugalia, cea mai dorita adversara

Nationala Romaniei isi va afla adversarele de la Euro 2016 pe 12 decembrie, atunci cand vor fi stabilite, prin tragere la sorti, grupele turneului final din Franta. La o prima vedere Portugalia pare cel mai accesibil adversar din urna favoritelor.

VIDEO Cum au sarbatorit jucatorii echipei nationale calificarea la EURO 2016

Alexandru Chipciu a afisat pe retelele sociale un clip in care se vede cum au sarbatorit la restaurant jucatorii echipei nationale calificarea de duminica seara la EURO 2016. Imaginile incep cu o bucurie moderata, insa imediat spiritele se incing, jucatorii sar in picioare si striga Romania! Romania!, aratandcu adevarat bucuria lor, dar si a noastra, de a fi din nou la un turneu final european, al cincilea din istoria echipei nationale de fotbal.

Bucurie in vestiarul tricolorilor dupa calificarea la Euro 2016. Ce au spus Rat si colegii sai

Calificarea la Euro 2016 a Romaniei, prima prezenta la un turneu final dupa o pauza de 8 ani, a ridicat moralul tricolorilor. Elevii lui Iordanescu au vorbit despre importanta calificarii nationalei la competitia din Franta.

Primul amical dupa calificarea la Euro 2016. Romania va intalni o fosta campioana mondiala pe 17 noiembrie

Romania s-a calificat la Euro 2016 si deja pregateste turneul final al campionatului European de la anul, programat intre 10 iunie si 10 iulie.

Romania la Euro 2016: Imagini de la petrecerea fotbalistilor. Tricolorii au cantat si au dansat in vestiar si la hotel

Romania s-a calificat la Euro 2016, dupa ce a invins clar cu 3-0 nationala Insulelor Feroe, chiar la ea acasa, prin golurile marcate de Budescu 2) si Maxim.

Romania, lider absolut la un capitol in preliminariile EURO 2016

Privind clasamentele grupelor din preliminariile EURO 2016 am observat un amanunt foarte interesant, un record cu care echipa nationala a Romaniei se poate lauda la finalul campaniei de succes.

Romania la Euro 2016: Povestea eroului Budescu: Micii si gratarul sunt esenta vietii lui. Bea un litru de cola odata!

Romania s-a calificat la Euro 2016, gratie victoriei din Feroe, unde omul meciului a fost Constantin Budescu, autorul primelor doua goluri.

Calcule EURO 2016: Lupta pentru cele 4 locuri ramase de calificare directa. Ungaria inca mai spera

S-au calificat 16 echipe direct la EURO 2016, pana acum, iar inca 4 locuri mai sunt disponibile pentru a merge direct la turneul final din Franta, cu o etapa ramasa de jucat in preliminarii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )