Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calcule EURO 2016: Lupta pentru cele 4 locuri ramase de calificare directa. Ungaria inca mai spera

Online Sport Online Sport,
Calcule EURO 2016: Lupta pentru cele 4 locuri ramase de calificare directa. Ungaria inca mai spera

S-au calificat 16 echipe direct la EURO 2016, pana acum, iar inca 4 locuri mai sunt disponibile pentru a merge direct la turneul final din Franta, cu o etapa ramasa de jucat in preliminarii. continuă pe Online Sport

VIDEO Rezultate preliminarii Euro 2016: Lupta la sange intre Germania, Polonia si Irlanda. Portugalia s-a calificat la turneul final

Rezultate preliminarii Euro 2016. in urma rezultatelor inregistrate joi seara in preliminariile Euro 2016, Portugalia si Irlanda de Nord au ajuns pe lista echipelor calificate matematic la turneul final.

Euro 2016: Ce urmeaza pentru Romania la turneul gazduit de Franta - Tricolorii vor fi in urna a treia valorica

Dupa o pauza de opt ani de zile, Romania va juca din nou la Campionatul European de Fotbal. La ultima participare, tricolorii au fost eliminati din faza grupelor, desi Olanda le-a intins o mana de ajutor in ultimul meci, pentru a trimite acasa doua super puteri: Italia si Franta. Pentru turneul final din vara anului viitor, tricolorii vor fi in urna a treia valorica. Tragerea la sorti va avea loc pe 12 decembrie, la Paris.

Calcule: Cum poate ajunge Romania la EURO 2016

Cu o etapa ramasa din preliminariile EURO 2016, Romania are prima sansa de a prinde locul al doilea in grupa si sa ajunga direct la turneul final, in locul Ungariei.

Rusia si Slovacia ajung la EURO 2016

Rusia si Slovacia s-au calificat luni seara la EURO 2016, lista echipelor care au obtinut biletele pentru Franta ajungand la 18. Mai sunt doua locuri libere pentru calificarea directa, iar acestea se vor decide marti seara, .

LIVE TEXT Feroe - Romania: ora 19.00, meci decisiv pentru Euro 2016! Cine este inamicul de la Torshavn

Nationala Romaniei incheie turneul de calificare la Euro 2016, duminica, in deplasare, pe terenul reprezentativei din Insulele Feroe. Tricolorii lupta de la ora 19. 00 in meciul decisiv pentru castigarea unui loc la turneul final din Franta.

Preliminarii Euro 2016: Germania si Polonia merg si ele la Campionatul European. Se cunosc 16 calificate

Euro 2016 va fi primul Campionat European care va alinia la start 24 de echipe, aproape jumatate din cele care au inceput preliminariile.

Euro 2016: Cum arata grupa mortii pentru Tricolori! Portugalia, cea mai dorita adversara

Nationala Romaniei isi va afla adversarele de la Euro 2016 pe 12 decembrie, atunci cand vor fi stabilite, prin tragere la sorti, grupele turneului final din Franta. La o prima vedere Portugalia pare cel mai accesibil adversar din urna favoritelor.

Burleanu da cartile pe fata. A asteptat sa se obtina calificarea pentru a anunta cine va conduce nationala la Euro 2016

In ultimele zile au existat foarte multe zvonuri potrivit carora Anghel Iordanescu nu ar urma sa fie pastrat si pentru meciurile de la Euro 2016, pe banca echipei nationale urmand sa ia loc Mircea Lucescu sau Dan Petrescu. Razvan Burleanu a asteptat si el momentul obtinerii calificarii la Campionatul European pentru a face marele anunt.

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016: detalii si format. Sanse pentru Romania sa treaca de grupe

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016, la care va participa si Romania dupa calificarea obtinuta duminica seara, va avea loc pe 12 decembrie la Paris. Iata detalii despre procedura tragerii la sorti si despre grupele finale ale EURO 2016.

Insulele Feroe, ultim hop inainte de Euro 2016 pentru Romania: Adversarii au in lot un tamplar, un electrician si un profesor

Pentru a ajunge la Euro 2016, nationala Romaniei trebuie sa invinga pe terenul echipei Insulelor Feroe, nationala care are in lot doar 8 jucatori profesionisti. Adversara tricolorilor are pe foaia de joc internationali care au urmatoarele meserii: tamplar, electrician si profesor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )