Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016: detalii si format. Sanse pentru Romania sa treaca de grupe

Online Sport Online Sport,
Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016: detalii si format. Sanse pentru Romania sa treaca de grupe

Tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016, la care va participa si Romania dupa calificarea obtinuta duminica seara, va avea loc pe 12 decembrie la Paris. Iata detalii despre procedura tragerii la sorti si despre grupele finale ale EURO 2016. continuă pe Online Sport

Euro 2016: Inca doua echipe au obtinut calificarea la turneul final gazduit de Franta

Sambata seara au avut loc partide contand pentru preliminariile Euro 2016, in urma rezultatelor consemnate alte doua nationale obtinand calificarea la turneul final gazduit de Franta in vara anului viitor.

Burleanu da cartile pe fata. A asteptat sa se obtina calificarea pentru a anunta cine va conduce nationala la Euro 2016

In ultimele zile au existat foarte multe zvonuri potrivit carora Anghel Iordanescu nu ar urma sa fie pastrat si pentru meciurile de la Euro 2016, pe banca echipei nationale urmand sa ia loc Mircea Lucescu sau Dan Petrescu. Razvan Burleanu a asteptat si el momentul obtinerii calificarii la Campionatul European pentru a face marele anunt.

LIVE TEXT Feroe - Romania: ora 19.00, meci decisiv pentru Euro 2016! Cine este inamicul de la Torshavn

Nationala Romaniei incheie turneul de calificare la Euro 2016, duminica, in deplasare, pe terenul reprezentativei din Insulele Feroe. Tricolorii lupta de la ora 19. 00 in meciul decisiv pentru castigarea unui loc la turneul final din Franta.

Insulele Feroe, ultim hop inainte de Euro 2016 pentru Romania: Adversarii au in lot un tamplar, un electrician si un profesor

Pentru a ajunge la Euro 2016, nationala Romaniei trebuie sa invinga pe terenul echipei Insulelor Feroe, nationala care are in lot doar 8 jucatori profesionisti. Adversara tricolorilor are pe foaia de joc internationali care au urmatoarele meserii: tamplar, electrician si profesor.

Avancronica Feroe - Romania, meciul care ne poate duce la EURO 2016

Nationala Romaniei a ajuns si in fata ultimului examen din Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2016, meci cu Feroe la care prea putini ne gandeam ca-l vom trata cu atata seriozitate si incordare cand a fost anuntat programul grupei.

LIVETEXT Feroe - Romania, ora 19.00 - Tricolorii, la o victorie Euro 2016. Generalul a anuntat echipa de start

Dupa 1-1 cu Finlanda, pe teren propriu, Feroe - Romania ofera nationalei sansa de a se califica la euro 2016, fara a depinde de jocul rezultatelor.

VIDEO Rezultate preliminarii Euro 2016: Lupta la sange intre Germania, Polonia si Irlanda. Portugalia s-a calificat la turneul final

Rezultate preliminarii Euro 2016. in urma rezultatelor inregistrate joi seara in preliminariile Euro 2016, Portugalia si Irlanda de Nord au ajuns pe lista echipelor calificate matematic la turneul final.

Preliminarii Euro 2016: Germania si Polonia merg si ele la Campionatul European. Se cunosc 16 calificate

Euro 2016 va fi primul Campionat European care va alinia la start 24 de echipe, aproape jumatate din cele care au inceput preliminariile.

Preliminarii Euro 2016: Romania incheie pe locul al doilea in Grupa F. Clasamentul FINAL si rezultatele

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

CALIFICARE. Romania la EURO 2016

Nationala de fotbal a Romaniei s-a calificat, duminica seara, la turneul final EURO 2016 dupa ce a invins in deplasare Insulele Feroe, cu 3-0 2-0), prin golurile marcate de Constantin Budescu dubla) si Alexandru Maxim.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )