Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia spune NU atacurilor SUA contra Statului Islamic fara acordul Siriei

România Liberă România Liberă,
Rusia spune NU atacurilor SUA contra Statului Islamic fara acordul Siriei

Moscova este impotriva unor atacuri ale SUA contra Statului Islamic fara acordul Damascului . continuă pe România Liberă

Moscova, impotriva unor atacuri ale SUA contra Statului Islamic fara acordul Damascului

Efectuarea de catre Washington a unor atacuri impotriva gruparii Stat Islamic SI) fara acordul Damascului va complica activitatea comunitatii internationale in domeniul antiterorismului, a declarat.

Majoritatea americanilor sprijina mai multe actiuni militare contra Statului Islamic (sondaj)

Majoritatea americanilor sprijina cresterea loviturilor aeriene impotriva militantilor Statului Islamic si a ajutoarelor militare suplimentare americane pentru fortele ce lupta contra grupului terorist, arata un sondaj CNN.

Opozitia siriana saluta planul american contra Statului Islamic si indeamna la actiune contra lui al-Assad

Coalitia opozitiei siriene a primit in mod favorabil, joi, strategia detaliata de catre presedintele american Barack Obama impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) in Siria si Irak,.

Zid comun contra extremistilor Statului Islamic

In timp ce presedintele american, Barack Obama, a definit strategia administratiei sale pentru o actiune militara contra Statului Islamic, secretarul sau de stat, John Kerry se afla intr-un amplu turneu in Orientul Mijlociu pentru cooptarea tarilor arabe la coalitia internationala contra teroristilor sunniti care ocupa o parte din teritoriile Irakului si Siriei si ameninta intreaga regiune. Tarile din Golf s-au reunit la Jeddah .

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, isi incepe turneul impotriva Statului Islamic. Prima oprire: Bagdad

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, a aterizat in Bagdad, capitala Irakului fiind prima oprire din cadrul turneului sau in Orientul Mijlociu pentru a obtine sustinere impotriva Statului Islamic SI), anunta BBC.

O adolescenta rapita de militantii Statului Islamic spune povestea abuzului la care este supusa: Mi-au ucis deja corpul. Acum imi omoara sufletul

O tanara Yazidi, capturata de catre ISIS, a dezvaluit abuzurile extreme la care a fost supusa ca sclav sexual in mainile extremistilor Statului Islamic. In varsta de 17 ani, Mayat n. red. nu este numele real al fetei), a fost rapita de catre membrii ISIS pe 3 august in timpul unei ofensive in zona Sinjar, relateaza The Independent.

Obama, pregatit sa lanseze atacuri impotriva Statului Islamic

Barack Obama s-a declarat pregatit sa autorizeze lansarea de atacuri aeriene impotriva Statului Islamic SI) in Siria, adaugand ca aviatia SUA va extinde raidurile pe care le deruleaza de o luna in Irak, pentru a-i distruge pe jihadisti, informeaza AFP si Reuters.

Turcia NU va participa la operatiunile armate impotriva Statului Islamic: Se va concentra in intregime pe operatiunile umanitare

Turcia nu va participa la operatiunile armate in cadrul coalitiei internationale conduse de Statele Unite ale Americii in lupta impotriva jihadistilor Statului Islamic SI) din Irak si Siria, a confirmat joi o .

Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )