Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba. continuă pe România Liberă

VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa bombardeze Statul Islamic si in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

Obama: Statele Unite sunt pregatite sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

VIDEO. UPDATE. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa bombardeze Statul Islamic si in Siria. Reactia opozitiei de la Damasc

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

Obama, pregatit sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Presedintele american, Barack Obama, s-a declarat miercuri seara pregatit sa lanseze atacuri aeriene in Siria impotriva gruparii Stat Islamic si a anuntat ca fortele americane vor extinde raidurile pe care le e.

Barack Obama se declara pregatit sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri seara, ca este pregatit sa desfasoare atacuri aeriene in Siria impotriva gruparii teroriste Statul Islamic. Liderul de la Casa Alba a mentionat de asemenea ca armata americana isi va intensifica raidurile impotriva rebelilor islamisti si in Irak, informeaza BBC.

FOTO. Oprescu: 98 de scoli reabilitate sunt pregatite pentru noul an scolar

Primarul Sorin Oprescu a anuntat, marti, ca 98 din cele 100 de scoli incluse in programul de reabilitare finantat de Banca Europeana de Investitii si Primaria Municipiului Bucuresti sunt pregatite pentru noul an scolar.

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC.

Statele Unite comemoreaza 13 ani de la atentatele asupra World Trade Center din New York

Zi trista pentru Statele Unite, la 13 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene World Trade Center din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri al-Qaida au lovit, la.

Mai poate Wall Street sa ignore piata muncii si noile credite subprime din Statele Unite?

Pietele internationale au asteptat nerabdatoare raportul oficial privind situatia pietei muncii din Statele Unite in august 2014. Asteptarile indicau peste 200 de mii de noi locuri de munca si confirmarea tendintei pe care se bazeaza Federal Reserve in deciziile de politica monetara. Dar BLS Bureau of Labor Statistics) a dezamagit. Doar 142 de mii de locuri de munca au fost create, majoritatea in sectorul serviciilor.

Obama, pregatit sa lanseze atacuri impotriva Statului Islamic

Barack Obama s-a declarat pregatit sa autorizeze lansarea de atacuri aeriene impotriva Statului Islamic SI) in Siria, adaugand ca aviatia SUA va extinde raidurile pe care le deruleaza de o luna in Irak, pentru a-i distruge pe jihadisti, informeaza AFP si Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )