Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rusia trimite o noua nava de razboi spre coastele siriene, cu o incarcatura speciala

Hotnews Hotnews,
 Rusia trimite o noua nava de razboi spre coastele siriene, cu o incarcatura speciala

O noua nava de razboi rusa se va indrepta spre coastele siriene, dupa ce la bordul ei a fost imbarcata o incarcatura speciala la Novorossiisk Marea Neagra), a anuntat o sursa militara rusa citata de agentia Interfax, transmite AFP. continuă pe Hotnews

O noua nava de razboi ruseasca, trimisa spre coastele siriene

O noua nava de razboi ruseasca, Nikolai Filcenkov, va fi trimisa spre coastele siriene, dupa ce la bordul ei va fi imbarcata o incarcatura speciala in portul Novorosiisk, de la Marea Neagra, potrivit unei surse militare citate de Interfax, informeaza AFP.

Rusia trimite o noua nava de razboi in Siria.

O noua nava de razboi rusa se va indrepta catre coastele siriene dupa ce a preluat o incarcatura speciala la Novorossusk Marea Neagra), a declarat vineri o sursa militara citata de agentia de presa Interfax, transmite AFP. Nava de debarcare Nikolai Filcenkov, din portul Sebastopol, a facut escala vineri la Novorossusk, inainte de a se indrepta spre Mediterana, a declarat aceasta sursa din cadrul statului major al Marinei ruse, potrivit Realitatea. net. Nava va face escala la Novorossusk, .

Rusia mobilizeaza o noua NAVA DE RAZBOI spre Siria

O noua nava de razboi rusa se va indrepta catre coastele siriene dupa ce a preluat o incarcatura speciala la Novorossusk Marea Neagra), a declarat vineri o sursa militara citata de agentia de presa.

Rusia trimite inca trei nave de lupta langa coastele siriene

Rusia a mobilizat alte trei nave in Marea Mediterana - doua crucisatoare si o fregata - pentru a interveni in cazul izbucnirii unui conflict international in Siria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )