Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia si Turcia au format un acord pentru detensionarea situatiei din nord-estul Siriei foarte similar cu o propunere americana. Ce prevede acordul (FOTO)

B1 B1,
Rusia si Turcia au format un acord pentru detensionarea situatiei din nord-estul Siriei foarte similar cu o propunere americana. Ce prevede acordul (FOTO)

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, au cazut de acord sa desfasoare patrule comune de-a lungul granitei turco-siriene, incluzand aici si o parte a teritoriilor luate de. continuă pe B1

Vesti bune pentru toti elevii din Romania. Vacanta de Paste din 2020 va fi mai lunga. Cat va tine

Elevii din Romania au un motiv in plus sa asteapte Pastele. Micutii au parte de ceva momente in plus de relaxare in cadrul vacantei de Paste din 2020. Iata ce arata anuntul oficial! Cat va tine anul acesta bucuria elevilor? Vesti bune pentru elevi! Vacanta de Paste din 2020 este mai lunga Vacanta de Paste .

Turcia si Rusia vor discuta inlaturarea militiei kurde YPG din doua orase siriene

Turcia si Rusia vor discuta, saptamana viitoare, la Soci, inlaturarea militiei kurde YPG din doua orase din nordul Siriei, a anuntat duminica ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, informeaza Reuters.

Comisia Europeana a publicat raportul privind evolutia situatiei din Romania in cadrul MCV

Romania asteapta azi noul raport MCV. Draftul documentului, care continea concluziile preliminare, a starnit un scandal urias intre CSM si Ministerul Justitiei pentru ca documentul a ajuns.

Facebook spune ca a blocat campanii ruse si iraniene ce incercau sa manipuleze opinia publica pentru alegerile americane din 2020

Facebook spune ca a luat masuri de securitate pentru ca alegerile americane din 2020 sa nu fie afectate de interferente si propaganda cum s-a intamplat in 2016 si spune ca a dejucat o noua tentativa rusa de manipulare ce a vizat mai ales candidati ai partidului Democrat, precum Joe Biden. Facebook a spus ca a eliminat patru retele de pagini conturi si grupuri cu comportament coordonat neautentic. Trei retele erau din Iran si una din Rusia. Campaniile au vizat si Instagram.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )