Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ruxandra Donose va canta din nou la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Ruxandra Donose va canta din nou la Bucuresti.

Vineri, 24 ianuarie, de la ora 19. 00, la Sala Radio va avea loc spectacolul Ariadna din Naxos, de Richard Strauss, avand-o cap de afis pe mezzosoprana Ruxandra Donose. Alaturi de ea va juca Claudiu Bleont, actor al Teatrului National din Bucuresti. Va concerta Orchestra Nationala Radio avandu-l la pupitru pe dirijorul Tiberiu Soare. Avem in fata o capodopera eclectica, un amalgam armonios de stiluri. Nu stiu de ce, dar studiul acestei partituri imi trezeste o melancolie nedefinita, . continuă pe România Liberă

Mezzosoprana Ruxandra Donose si actorul Claudiu Bleont, pe scena Salii Radio in opera Ariadna din Naxos

Opera Ariadna din Naxos de Richard Strauss ii aduce pe scena Salii Radio, vineri, 24 ianuarie, pe mezzosoprana Ruxandra Donose si pe actorul Claudiu Bleont. Povestea Ariadnei va fi readusa la viata de Orchestra Nationala Radio, dirijata de Tiberiu Soare.

Elena Gheorghe va fi din nou matusa!

Elena Gheorghe se pregateste sa fie din nou matusa. Dupa ce sora ei, Ana, a adus pe lume anul trecut un baietel, a venit randul ca fratele ei, Costin, sa anunte ca va deveni anul acesta tatic.

Andreea Marin si Virgil Iantu, din nou voci pentru desene animate

Andreea Marin si Virgil Iantu au fost din nou ofertati pentru a inregistra vocile unui nou film de desene animate. Pentru dublajul in limba romana, cele doua vedete au intrat recent in studio si au fost, se pare, remunerate cu mii de euro.

Ucraina: Protestatarii se mobilizeaza din nou, in pofida adoptarii noilor legi impotriva manifestatiilor

Opozantii pro-europeni ucraineni isi intareau sambata baricadele la Kiev, cu o zi inainte de o noua manifestatie, sfidandu-l pe presedintele Viktor Ianukovici, care a decis, in acest context tensionat, sa nu participe la Forumul Economic Mondial de la Davos. Ianukovici, confruntat de aproape doua luni cu o ampla miscare de contestare, a promulgat vineri seara o serie de noi legi care intaresc sanctiunile impotriva manifestantilor, legi considerate represive de catre opozitie si condamnate de catre Occident.

Christian Tour: Incet, incet, Romania iese din criza si turistii merg din nou in vacanta

Anul 2013 a fost unul bun pentru industria turismului, in opinia lui Marius Berca, directorul operational Christian Tour, care sustine ca Romania iese din criza si romanii se indreapta din nou catre achizitia de sejururi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )