Libnet.ro
UNICEF

07:30

GRAFIC Prezenta la vot din 1992 pana in prezent. Vezi cum a scazut interesul romanilor pentru alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
GRAFIC Prezenta la vot din 1992 pana in prezent. Vezi cum a scazut interesul romanilor pentru alegerile parlamentare

Incepand din 1992, la fiecare tur de scrutin participarea la vot in Romania a scazut in mod considerabil. Istoria alegerilor din ultimii ani ne arata ca participarea la urne a fost in continua scadere astfel incat la ultimele alegeri parlamentare2008), la urne s-au prezentat mai putin de jumatate dintre cei care au votat la primele alegeri democratice din Romania dupa 1990. In 1992, primul Parlament cu un mandat intreg, a fost ales de catre 76,29% dintre romani. Dupa primii zece ani de democratie romanii au inceput sa taxeze din ce in ce mai dur clasa politica. Vezi in articol cum s-a desfasurat prezenta la urne de-a lungul aniilor. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei: Din 2000 pana in prezent s-au adoptat 49. ...

Ministerul Justitiei afirma, intr-un comunicat de presa, ca din 2000 pana in prezent s-au adoptat aproximativ 49. 000 de acte normative, multe dintre acestea reglementand situatii juridice similare sau chiar identice, iar altele au fost modificate facand dificila urmarirea evolutiei legislative, potrivit Mediafax. Ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, a prezentat in sedinta Guvernului din data de 27 noiembrie, un memorandum cu tema Adoptarea masurilor necesare asigurarii unui cadru normativ .

Sorin Ovidiu Vantu ar putea fi ELIBERAT din inchisoare pana la Sarbatori.

Sorin Ovidiu Vintu ar putea fi eliberat din inchisoare pana la sfarsitul anului, potrivit digi24. ro. Comisia Speciala de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv pentru eliberarea conditionata a omului de afaceri. Dosarul a ajuns acum pe masa judecatorilor. Dosarul lui Sorin Ovdiu Vantu a ajuns la Judecatoria Sectorului 4 in urma cu doua zile. Magistratii au stabilit initial, un termen de dezbatere a cererii de eliberare din penitenciar pentru luna ianuarie. Avocatii omului de afaceri au .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )