Libnet.ro
UNICEF

07:30

EXCLUSIV RL: Alegerile parlamentare din Romania, SUPRAVEGHEATE de OSCE. ...

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV RL: Alegerile parlamentare din Romania, SUPRAVEGHEATE de OSCE. ...

Romania libera l-a contactat telefonic pe reprezentantul OSCE pentru alegerile parlamentare, Andreas Baker, care a explicat ca institutia va observa procesul electoral din Romania nu pentru ca exista suspiciuni de frauda, ci pentru ca Romania este un stat european care si-a asumat niste principii democratice. Pe de alta parte, Andreas Baker a evitat sa nominalizeze judetele in care vor exista observatori OSCE si nu a precizat nici numarul exact de observatori. De ce OSCE va observa alegerile . continuă pe România Liberă

Alegerile parlamentare din Romania, supravegheate de OSCE.

Organizatia pentru Cooperare si Securitate in Europa OSCE) va monitoriza alegerile parlamentare din Romania, dupa scandalul izbucnit in urma rezultatelor referendumului, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Observatorii OSCE sunt trimisi, de regula, in tarile unde exista suspiciunea ca nu se pot organiza alegeri libere. Astfel, conform comunicatului, in Romania vor veni 25 de observatori care vor supraveghea indeaproape procesul electoral, iar luni, 10 decembrie, va fi organizata o .

Romanii aflati in tranzit in strainatate NU POT VOTA la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in strainatate nu pot vota la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a precizat intr-o conferinta de presa, miercuri, secretarul general al MAE Robert Cazanciuc,.

BEC: 18,2 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminica

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 18. 414, conform datelor publicate, joi, de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, numarul alegatorilor pentru parlamentare.

HARTA ELECTORALA - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminica

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, dar cel mai important lucru este ca de la noi afli primul rezultatele. Aici vei citi, pe.

Nature, despre alegerile din Romania: Un teatru ABSURD, in care PLAGIATUL ar putea ...

Revista Nature, cunoscuta romanilor nu doar pentru articolele interesante, ci si pentru dezvaluirile legate de plagiat in cazurile Victor Ponta, Ecaterina Andronescu si Ioan Mang, a dedicat un amplu articol alegerilor parlamentare din Romania, care vor avea loc duminica, 9 decembrie. Unul dintre cele mai importante personalitati ale mediului cultural din Romania este dramaturgul Eugene Ionescu, cel care a pus bazele, in secolul XX, teatrul absurd. Daca ar fi trait azi, ar fi putut scrie o .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Gavrila Ghilea candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ghilea se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Bihor. Vezi CV-ul lui Gavrila Ghilea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSE Agentia .

CANDIDATII UDMR la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bihor: Rozalia Ibolya Biro, INCOMPATIBILA.

Rozalia Ibolya Biro candideaza din partea UDMR la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rozalia Ibolya Biro se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 1 din judetul Bihor. Vezi CV-ul Rozaliei Ibolya Biro Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSEIn 2011 Agentia Nationala de .

Candidatii USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bacau: Viorica Marcu, INCOMPATIBILA.

Viorica Marcu candideaza din partea ULS la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Viorica Marcu se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 5 din judetul Bacau. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau pentru Senat si Camera Deputatilor! CRITICI SI CONTROVERSE Agentia Nationala de Integritate a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )