Libnet.ro
UNICEF

07:15

S-a incheiat votul in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
S-a incheiat votul in Republica Moldova

Sectiile de votare pentru alegerile locale din Republica Moldova s-au inchis duminica, la ora 21,00, rata de participare la nivel national anuntata cu putin timp inainte de inchiderea urnelor fiind de 48,9%. continuă pe România Liberă

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale

Republica Moldova organizeaza astazi alegerile locale generale, pentru primari si consilii locale. Conform Codului Electoral din Republica Moldova, primarii si consilierii se aleg prin vot universal, pentru un mandat de 4 ani.

Societatea din Republica Moldova, reprezentata prin caricaturi

Societatea dezbinata din Republica Moldova a fost reflectata printr-o serie de caricaturi realizate de studentii Academiei de Arte din Chisinau. Expozitia oglindeste in mod ironic problemele economice, sociale, politice si etnice ale tarii. Studentii care au realizat lucrarile sustin ca umorul este singura solutie pentru a depasi situatiile tragice.

Elicopterele SMURD ale Romaniei vor putea opera si in Republica Moldova

Pana la sfarsitul acestui an, elicopterele SMURD din Galati si Iasi vor participa la misiuni de salvare si in Republica Moldova. Cel putin asa a anuntat joi ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Republica Moldova: Sectiile de votare s-au inchis, rata de participare - peste 48%

Sectiile de votare pentru alegerile locale din Republica Moldova s-au inchis duminica, la ora 21,00, rata de participare la nivel national anuntata cu putin timp inainte de inchiderea urnelor fiind de 48,9%,.

Cetatenii din Republica Moldova isi aleg primarii

Peste 2,8 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati, duminica, la urne in Republica Moldova, pentru a-si alege primarii si consilierii locali si raionali pentru urmatorii patru ani.

Alegeri locale in Republica Moldova: Sectiile de votare s-au deschis la ora 7.00, fara incidente

Duminica au loc alegeri locale in Republica Moldova. Potrivit declaratiilor facute de Iurie Ciocan, presedintele Comisiei Electorale Centrale, cele 1. 977 de birouri electorale au fost deschise la ora 07. 00 fara.

Ministrul transnistrean de Externe: Ucraina si Republica Moldova desfasoara un razboi hibrid impotriva Transnistriei

Ministrul transnistrean de Externe Nina Stanski a declarat in cadrul unui interviu ca Ucraina si Republica Moldova desfasoara un razboi hibrid impotriva Transnistriei, relateaza agentia Sputnik. Desi nu.

Alegeri Locale Republica Moldova: Cati observatori internationali au fost delegati

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a acreditat in total 2. 353 de observatori, dintre care 138 internationali, la alegerile locale care vor avea loc duminica, peste Prut.

Retea care racola tinere pentru prelevare de ovule, ANIHILATA in Republica Moldova

Autoritatile moldovene au anuntat ca au anihilat o grupare care racola tinere din Republica Moldova, pe care le ducea in Turcia si apoi in Ciprul de Nord, pentru a le fi prelevate ovulele.

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor ANSA), citata de IPN in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )