Libnet.ro
UNICEF

12:30

S-a intalnit Crin Antonescu cu Traian Basescu? Vedeti raspunsul presedintelui PNL

Antena3 Antena3,
S-a intalnit Crin Antonescu cu Traian Basescu? Vedeti raspunsul presedintelui PNL

Crin Antonescu a negat faptul ca s-ar fi intalnit cu Traian Basescu la Bruxelles, asa cum a speculat presa romaneasca in ultima perioada. Nici nu stiu cand a fost domnul Basescu la Bruxelles, a. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de Crin Antonescu: De cand este prieten cu Basescu, are acelasi limbaj

Presedintele PNL, Crin Antonescu, are acelasi limbaj ca si presedintele Traian Basescu de cand este prieten cu acesta, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de catre liderul liberal.

Antonescu: Nu sunt prieten cu Traian Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca nu este prieten cu presedintele Traian Basescu, adaugand ca nici relatia sa cu premierul Victor Ponta nu mai este una de prietenie, scrie Agerpres. Victor Ponta.

Crin Antonescu: Nu exista explicatie ca PC sa aiba o functie de vicepremier, ar insemna o devalorizare a acestei functii/ Nu sunt prieten cu Basescu, nu mai sunt prieten nici cu Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta a propus patru functii de vicepremier in Guvern, din care una sa fie preluata de liderul PC si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, aratand ca nu a fost de acord cu aceasta propunere. Liderul liberal a calificat declaratia premierului ca el ar fi prietenul lui Basescu ca fiind o reactie nascuta din iritare si cam grosiera. Am inghitit toate aceste provocari la vedere, timp de un an de zile, pentru ca mi se pare ca trebuie sa luptam pana la ultima picatura pentru a face ceva cu acest colos de Coalitie. In momentul in care nu vom mai putea realiza binele promis atunci s-a terminat cu USL-ul, a spus el.

Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Intentionez sa vizitez Republica Moldova in urmatoarea perioada

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit astazi la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat subiecte ce tin de Republica Moldova.

Reactia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Daca cineva crede ca PNL va accepta transformarea USL in mosia lui Ponta se insala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in direct la Antena 3, ca se afla in strainatate, intr-o vizita cu agenda privata, ceea ce nu blocheaza continuarea discutiilor din USL. Crin Antonescu spune ca.

Crin Antonescu, despre remanierea guvernamentala si neintelegerile din USL, de la ora 22.00

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu, intrebat daca va fi sustinut de USL la prezidentiale: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul

Crin Antonescu considera ca nu mai beneficiaza de sprijinul USL la alegerile prezidentiale. intrebat in emisiunea Subiectiv daca mai este sigur pe sprijinul USL la prezidentiale, Crin Antonescu a.

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi ministru de Interne

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va participa, incepand cu ora 22. 00, la emisiunea Jocuri de Putere a postului Realitatea TV, unde va discuta despre remanierea guvernamentala. Marti, Victor Ponta a propus liberalilor ca noul Guvern sa aiba patru vicepremieri, unul de la fiecare partid de guvernare, oferta refuzata de Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Nu mai am nicio relatie cu Dan Voiculescu, nu mai sunt prieten nici cu Victor Ponta

Tensiunile dintre Crin Antonescu si Dan Voiculescu dezvaluie adevaratul raport dintre PNL si PC. Antonescu da de pamant cu fondatorul Partidului Conservator, despre care spune ca a avut un rol marginal in.

Crin Antonescu, despre sustinerea sa drept candidat unic al USL la prezidentiale: Este limpede ca PSD nu are de gand sa-si tina cuvantul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri seara in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3 ca de aproape un an social-democratii au dat semne ca nu vor sa-s sustina drept candidat unic al USL pentru alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )