Libnet.ro
UNICEF

21:00

S-a logodit din nou, la doi ani de divort

Antena3 Antena3,
S-a logodit din nou, la doi ani de divort

A trecut printr-un divort, fiind parasit de una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar acum. continuă pe Antena3

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit din nou: Afla motivul invocat de cantaret

Andreea Mantea si Stefan Stan au din nou probleme in cuplu. Dupa repetate despartiri si impacari, cei doi au pus din nou punct relatiei lor, iar de data aceasta se pare ca decizia este una definitiva,.

Copil de doi ani, in stare critica la spital dupa ce a cazut intr-o piscina

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Popeni, a ajuns la spital in stare critica dupa ce a cazut intr-o piscina plina cu apa. Baietelul se juca singur, nesupravegheat, in curtea locuintei, cand, .

Povestea copilului care a uimit expertii din toata lumea. La doi ani, MAI INTELIGENT decat Obama!

Adam Kirby, un pusti simpatic in varsta de doi ani si cinci luni, este cel mai tanar membru din Marea Britanie admis in Mensa, organizatia persoanelor cu un IQ foarte ridicat. Testele au aratat ca Adam are un.

Claudiu Keseru a semnat cu Bastia pe doi ani

Siteul oficial al celor de la Bastia a anuntat marti ca jucatorul roman Claudiu Keseru a semnat pentru doi ani cu clubul francez din Ligue 1.

Institutul Cantacuzino ar putea produce din nou vaccinul antigripal

Institutul Cantacuzino ar putea produce din nou vaccinul antigripal. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca institutul a primit licenta pentru vaccin. Totusi, mai lipsesc cateva licente si mai.

Romanii, din nou, in atentia presei italiene. Mai multe tinere au fost salvate din ghearele proxenetilor

Un caz de trafic de carne vie aduce romanii, din nou, in atentia presei italiene. Optsprezece romance au fost salvate din mainile unei retele de proxeneti de catre carabinierii din Roma in urma unei operatiuni.

Rihanna socheaza din nou: S-a fotografiat cu doua tigari uriase cu marijuana in gura (FOTO)

Rihanna si-a expus din nou in public dorinta sa de legalizare a marijuanei. Cantareata a postat pe contul de Twitter imagini in care apare cu doua tigari uriase in gura, care arata ca niste joint-uri, iar.

Craiova, de rasul curcilor: doi ani n-a avut echipa nicaieri, acum o sa aiba doua echipe deodata. Culisele unei lovituri care l-a facut KO pe Mititelu

Ramas fara bani si cu echipa dezafiliata din 2012, finantatorul juvetilor a primit ultimele lovituri care il trimit la podea: Primaria Craiovei a anuntat formarea unui club care va evolua in B, pe Ion Oblemenco, de unde a fost data afara Stiinta.

Laptele din Romania este in pericol. Ce urmeaza sa se intample in doi ani: Ar putea disparea de pe piata

In cativa ani am putea sa bem numai lapte din import. Din 2015 Romania si celelalte state europene nu vor mai avea o cota pentru productia de lapte. Asta inseamna ca romanii ar putea sa importe lapte din.

Aplicarea Codului de procedura penala, taraganata din nou de deputati. Amendamentul lui Chiuariu - marul discordiei

Plenul Camerei Deputatilor a decis miercuri sa retrimita la Comisia juridica proiectul pentru punerea in aplicare a legii 135/2010 privind Codului de procedura penala. Proiectul de lege a creat dezbateri aprinse in Comisia Juridica intre deputati si reprezentantii CSM, SRI si cei ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie. La presiunile reprezentantiilor Justitiei si Guvernului in Comisia Juridica s-a renuntat la amendamentele controversate ale parlamentarilor Tudor Chiuariu si Florin Iordache care prevedeau ca judecatorul de camera sa dispuna daca trimite sau nu pe cineva in judecata si nu procurorul, cum este in prezent si respectiv ) si eliminarea interceptarilor din dosarele de coruptie, obtinute prin mandate de siguranta nationala. La dezbaterea finala, in plenul Camerei Deputatiilor, parlamentarii PNL, UDMR, PPDD si o parte din cei ai PSDau votat impotriva raportului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )