Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romanii, din nou, in atentia presei italiene. Mai multe tinere au fost salvate din ghearele proxenetilor

Antena3 Antena3,
Romanii, din nou, in atentia presei italiene. Mai multe tinere au fost salvate din ghearele proxenetilor

Un caz de trafic de carne vie aduce romanii, din nou, in atentia presei italiene. Optsprezece romance au fost salvate din mainile unei retele de proxeneti de catre carabinierii din Roma in urma unei operatiuni. continuă pe Antena3

David Cameron: A venit momentul sa ne indreptam din nou atentia catre organismele modificate genetic

Prim-ministrul britanic David Cameron isi doreste sa promoveze o cultura pro-stiinta in Marea Britanie, iar aceasta abordare a inceput cu o schimbare fata de atitudinea Marii Britanii legata de alimentele modificate genetic pe care citicii le numesc hrana Frankenstein. Citeste mai multe pe www. infoomg. ro.

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de 9,3 milioane euro

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Peste 9,3 milioane de euro ar putea fi castigate astazi de un norocos care isi va cumpara un bilet pentru extragerea Loto 6/49. Cele sase numere.

Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, potrivit AFP, citata de.

Dirty Nano revine cu un nou numar sau mai multe! Asculta si tu single-ul Numbers

Dirty Nano, proiectul semnat de Studio 66, lanseaza un single mai fierbinte ca vara insasi si creaza totodata mai mult mister in jurul proiectului muzical. Piesa se numeste Numbers si este perfecta pentru DJ-ii care vor sa rupa boxele sau pur si simplu pentru ascultatorii de muzica electronica. Are vibe de plaja, este sexy si .

Vremea rea a facut din nou prapad. Zeci de case si gradini au fost inundate

Ploile torentiale si vantul puternic au produs pagube in mai multe judete ale tarii. Zeci de case si gradini au fost inundate. Soferii din Galati, Bistrita Nasaud sau Suceava au fost nevoiti sa-si conduc.

Turcia: Politia foloseste din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

Turcia: Politia a folosit din nou tunuri cu apa pentru a dispersa protestatarii

Politia turca a folosit tunuri cu apa pentru a dispera miile de manifestanti care s-au intors sambata in Piata Taksim din Istanbul, dupa mai multe zile de calme ce au urmat celor trei saptamani de miscari anti-guvernamentale fara precedent, relateaza AFP.

Mai multe obiecte care au apartinut Monicai Lewinsky, scoase la licitatie

Mai multe obiecte ale Monicai Lewinsky, ajunsa faimoasa dupa ce ar fi avut o aventura cu presedintele american Bill Clinton, au fost scoase la licitatie, marti, in Los Angeles, potrivit NBC News. Obiectele cu.

COD GALBEN de PLOI si GRINDINA pentru mai multe judete ale tarii. Vezi zonele afectate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru mai multe judete ale tarii. Pana la ora 17:00, in nord-vestul judetului Arges pe aliniamentul Suici - Cicanesti - Corbeni - Nucsoara si zona de munte aferenta se vor semnal grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice frecvente, dar si ploi cu caracter de aversa ce pot depasi 25 l/mp. Fenomene metorologice similare vor fi sesizate pana in jurul orei 15:15-15:40 in judetul Hunedoara .

Furtuna in Suceava: O mie de case nu au curent electric, un pod a fost afectat si mai multe curti inundate

Alimentarea cu energie electrica in zona Voitinel-Putna-Straja este intrerupta luni dupa-amiaza, un pod a fost afectat, iar mai multe curti din localitati sucevene au fost inundate, in urma unei furtuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )