Libnet.ro
UNICEF

08:30

S-au anuntat cele mai bune filme ale anului, in viziunea criticilor romani VIDEO

Adevărul Adevărul,
S-au anuntat cele mai bune filme ale anului, in viziunea criticilor romani VIDEO

Cele mai bune filme ale anului 2015, votate de cei mai cunoscuti critici de film romani, s-au anuntat in cadrul unei gale desfasurate la Cinema Union. Castigatorul serii este Mad Max: Drumul furiei, secondat de filmul romanesc Aferim! al lui Radu Jude. Timp de o saptamana, spectatorii din Bucuresti si din Cluj vor avea posibilitatea de a vedea sau revedea cele mai bune filme ale anului 2015 la Cinema Union si respectiv Cinema Victoria. continuă pe Adevărul

De 12 ani pe Marte: cele mai bune imagini realizate de rover-ul Opportunity

Rover-ul Opportunityal celor de la NASA a implinit de curand 12 ani de cand se afla pe Marte. Pe 7 iulie, in anul 2003, la ora 23:18, rover-ul Opportunity era lansat de la Cape Canaveral cu ajutorul unei racheteDelta II Heavy. Astfel, incepea calatoria dispozitivul creat de NASA catre Marte. Au trecut nu mai putin [].

Cele mai bune trucuri pentru a scapa de sforait

Mai mult de jumatate dintre persoanele adulte sforaie. Din pacate, sforaitul afecteaza nu doar starea de bine a celui cu probleme, ci si viata de cuplu. Iata cateva trucuri pentru a scapa de sforait!.

Apple Watch distruge una dintre cele mai importante piete ale Elvetiei

Apple Watch se pare ca a avut un efect negativ asupra pietei de ceasuri din Elvetia. Apple Watch nu a avut acelasi impact pe care l-au avut in trecut alte dispozitive ale companiei din Cupertino, precumiPhone sau iPad, insa popularitatea acestuia a fost suficient de mare pentru a-l ajuta sa castige aproximativ 50% din piata [].

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa imi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa-mi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai vandute 20 de modele de masini noi in Europa

Piata auto europeana a crescut anul trecut cu peste 9% fata de 2014, la 14,2 milioane de masini noi, fiind cel mai mare nivel inregistrat in ultimii sapte ani. Cele mai vandute patru modele de masini noi in Europa au avut comenzi de peste 300. 000 de.

incantatoarea Nina Cassian: a scris cele mai frumoase versuri de dragoste si a sedus scriitori celebri

Consacrata pentru aportul adus literaturii romane, galateanca Nina Cassian a trait intens si a scris cele mai frumoase poezii de dragoste. Efervescenta sa a facut ca scriitori celebri, precum Ion Barbu, Marin Preda si Nichita Stanescu, sa ii cada in mreje si sa se indragosteasca de ea.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

FOTO Chrysler - unul dintre cele mai populare automobile din Romania interbelica

Automobilele americane Chrysler erau unele dintre cele mai populare masini care circulau in Romania, in perioada interbelica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )