Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

Playtech Playtech,
S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost . continuă pe Playtech

Digisport: Abia acum s-a aflat. Ce i-a spus Serena Williams la fileu Simonei Halep, dupa finala de la Wimbledon

Simona Halep a dezvaluit ce i-a spus Serena Williams la fileu, dupa victoria de la Wimbledon 2019. Simona Halep a jucat absolut incredibil in duelul cu Serena Williams, in care a comis numai 3 greseli nefortate record absolut in era Open, intr-un ultim act de Grand Slam).

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Digisport: Cum a reactionat Gabriela Firea cand a aflat ca se organizeaza o noua ceremonie pe Arena Nationala, in cinstea Simonei Halep

Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, nu va fi prezenta miercuri pe Arena Nationala, la festivitatea in onoarea Simonei Halep.

Cati bani ii ia statul roman Simonei Halep din premiul castigat la Wimbledon. Este total nedrept

Simona Halep se va intoarce triumfatoare in tara, dupa ce a zdrobit-o sambata pe Serena Williams. Sportiva va sosi, in jurul orei 17:00, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Victoria a facut inconjurul lumii, iar romanca va ramane mai mult cu onoarea atingerii titlului de regina mondiala a tenisului decat cu banii castigati, caci statul .

Ce scrie The Sun despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca au si dovezi

Publicatia britanica The Sun a lansat o ipoteza imprevizibila despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca cei doi se iubesc in secret si, mai mult, au si dovezi care sa certifice presupunerea lansata. The Sun lanseaza o supozitie despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu Supozitie sau realitate? Ziaristii de .

Superstitiile Simonei Halep. Ce nu face niciodata, inainte sa intre pe teren

Simona Halep s-a bucurat ieri de primirea extrem de calduroasa a romanilor. Campioana nooastra a venit acasa cu trofeul de la turneul londonez. Peste 30. 000 de oameni au impartasit aceeasi emotie cu sportiva. Ce superstitii a avut Halep de-a lungul timpului? Ce superstitii are Simona Halep? Simona Halep a avut un dialog fascinant cu Ion .

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,.

Un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Cine este copilul

O poveste stranie intra in vietile noastre si vine tocmai din departare. Este vorba despre un baietel de doar 4 ani despre care se crede ca este reincarnarea Printesei Diana. Billy, un baietel de doar 4 ani, reincarnarea Printesei Diana? Un micut, in varsta de doar 4 ani, considera ca este reincarnarea Printesei Diana. Povestea .

Turcul Ayhan Avci este noul antrenor principal al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei

Tehnicianul turc Ayhan Avci este noul antrenor principal al echipei nationale de baschet feminin a Romaniei. Federatia Romana de Baschet a parafat cu acesta o intelegere valabila pana in februarie 2021, data incheierii urmatoarei campanii de calificare pentru Womens EuroBasket 2021, competitie care se va disputa in Franta si Spania.

FOTO Cine a fost prima persoana din stafful Simonei Halep care a simtit ca romanca va triumfa la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, acolo unde, conform bookmakerilor britanici, pornea cu sansa a zecea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )