Libnet.ro
UNICEF

10:16

S-a casatorit la doi ani dupa moartea fiului ei! La petrecere a lasat un scaun liber si pentru el. A inceput sa tremure cand a vazut ce a aparut pe scaun

Antena3 Antena3,
S-a casatorit la doi ani dupa moartea fiului ei! La petrecere a lasat un scaun liber si pentru el. A inceput sa tremure cand a vazut ce a aparut pe scaun

Becky a decis sa se casatoreasca desi in urma cu doi ani trecuse printr-o adevarata tragedie. Casatoria cu omul iubit a venit la doar 2 ani de la moartea fiului ei, iar femeia si-ar fi dorit ca si copilul ei sa ia. continuă pe Antena3

A intrat la menopauza la 23 de ani si i s-a spus ca nu va avea niciodata copii! Doi ani mai tarziu, medicii i-au dat o veste-soc: Sunt gemeni!

O tanara care a intrat la menopauza la 23 de ani, inainte sa apuce sa aibe un copil, a primit o veste-soc din partea medicilor, la doi ani dupa diagnosticul ingrozitor. Amber, din Australia,.

Dorin Cocos, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, va fi eliberat conditionat

Judecatorii de la Tribunalul Ilfov a decis, marti, ca Dorin Cocos, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Microsoft, sa fie eliberat conditionat. Decizia este definitiva.

Boris Johnson doreste o perioada de tranzitie de maxim 2 ani dupa Brexit

Boris Johnson doreste o perioada de tranzitie de maxim 2 ani dupa Brexit .

Medic condamnat la trei ani de inchisoare, dupa moartea unei paciente

Carmen Braia, medic de la Sectia ORL a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a fost condamnat de Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa.

Sotia lui Patrick Ekeng a ajuns la mila apropiatilor, dupa moartea fotbalistului: imi e greu sa asigur mancarea pentru copiii mei

Nathalie Ekeng, sotia luiPatrick Ekeng, camerunezul care a murit in luna mai a anului trecut, dupa ce s-a prabusit pe teren la finalul unui meci de fotbal, sustine ca nu a mai primit niciun ajutor.

Ce face fosta sotie a lui Mihai Nesu, la trei ani dupa ce a divortat de fotbalist

Fosta sotie a lui Mihai Nesu, Maria Gherman, si-a refacut viata. Dupa ce a divortat de fostul fotbalist, tanara are o noua relatie. Totodata, Maria Gherman lucreaza in Oradea ca designer .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )