Libnet.ro
UNICEF

11:00

S-a lasat cu scantei la Giurgiu dupa Astra si CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
S-a lasat cu scantei la Giurgiu dupa Astra si CFR Cluj

Incheiat la egalitate, scor 2-2, dupa ce campioana din Cluj a avut 2-0 in debutul meciului, meciul de la Giurgiu a fost marcat de tensiuni intre Dani Coman, presedintele gazdelor, si Dan Petrescu, antrenorul oaspetilor. continuă pe Online Sport

Asa am trait Astra - CFR Cluj

CFR Cluj era condamnata sa castige la Giurgiu pentru a reveni pe primul loc in Liga 1. Partida Astra - CFR Cluj a fost live text in aceasta pagina dupa ora 20:00.

Liga 1, play-off: CFR Cluj a fost egalata de Astra, dupa ce a condus cu 2-0

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 2-1), meciul disputat, duminica, in deplasare, cu Astra Giurgiu, in etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au condus cu 2-0 si, in urma egalului, au ramas pe locul al doilea in clasament.

Dan Petrescu da vina pe ghinion pentru egalul cu Astra

CFR Cluj a avut 2-0 la Giurgiu si in pofida unui istoric de echipa pragmatica a reusit sa scape victoria printre degete in ultimele minute.

CFR Cluj rateaza victoria la Giurgiu de la 2-0!

Campioana CFR Cluj ramane pe locul doi in clasamentul din playoff dupa ce nu a reusit mai mult de un 2-2 pe terenul Astrei Giurgiu, intr-un meci din etapa a 6-a.

(P) Liga 1: CFR Cluj, cale libera catre al saselea sau titlu de campioana?

P) Batalia pentru titlu in Liga 1 parea sa fie ca si rezolvata dupa cea de-a treia etapa din play-off, atunci cand CFR Cluj a invins-o pe FCSB, insa ardelenii au facut doi pasi gresiti, iar.

Liga 1: CFR Cluj, cale libera catre al saselea sau titlu de campioana?

Batalia pentru titlu in Liga 1 parea sa fie ca si rezolvata dupa cea de-a treia etapa din play-off, atunci cand CFR Cluj a invins-o pe FCSB, insa ardelenii au facut doi pasi gresiti, iar Universitatea Cr.

CFR Cluj bate pasul pe loc in Liga Nationala

CFR Cluj are nevoie de victorii pe linie sau de un pas gresit al liderului pentru a castiga un nou t.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )