Libnet.ro
UNICEF

05:00

S-a sinucis din cauza unui mesaj. O adolescenta de 17 ani si-a pus capat zilelor dintr-un motiv bizar

Antena3 Antena3,
S-a sinucis din cauza unui mesaj. O adolescenta de 17 ani si-a pus capat zilelor dintr-un motiv bizar

Charlotte a facut greseala de a trece in agenda telefonului doi baiaeti cu acelasi nume. Unul dintre ei era iubitul ei. Adolescenta a inregistrat un mesaj si in loc sa-l trimita unui baiat, l-a trimis iubitului. continuă pe Antena3

Descoperire SOCANTA: ZECI DE SOFERI au murit din cauza unui sistem al MASINII

O ancheta jurnalistica publicata de New York Times a constatat ca zeci de soferiau fost otraviti cu monoxid de carbon dupa ce nu au reusit sa opreasca sistemul electric de contact a.

Trafic restrictionat pe DN1 din cauza unui accident in care au fost implicate patru autoturisme

Traficul pe DN1 in dreptul intersectiei dintre Centura de Vest a Ploiestiului si drumul judetean care duce spre localitatea Buda este restrictionat la aceasta ora din cauza unuii accident in lant.

Avionul EgyptAir prabusit in Marea Mediterana cu 66 de persoane la bord ar fi luat foc in zbor din cauza unui iPhone sau iPad

Supraincalzirea dispozitivelor Apple ar fi provocat prabusirea unui avion EgyptAir in Marea Mediterana, acuza familiile victimelor, intr-un proces impotriva gigantului tehnologic si a companiei aeriene.

Sute de mii de masini, rechemate in service din cauza centurii de siguranta: Vezi aici daca mai poti circula

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat ca va cheama 410 de mii de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. De asemenea, intreprinderea si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca.

Volkswagen cheama n service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat vineri ca cheama 410. 000 de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scauul din mijloc, relateaza News. ro, care citeaza AFP.

Situatie alarmanta in Hawaii din cauza eruptiei unui vulcan. Anuntul neasteptat al geologilor

Situatia se agraveaza pe zi ce trece in Hawaii. O eruptie vulcanica de proportii ar urma sa se produca in zilele urmatoare, avertizeaza geologii. Unul dintre cei mai activi vulcani din lume, a.

VIDEO Imagini din drona cu lucrarile la viaductul peste Somes de la Gilau - veriga lipsa din cauza careia un lot de autostrada finalizat nu poate fi folosit

Viaductul de circa 700 de metri de peste Somes, de langa Gilau, prinde forma pe zi ce trece si sunt mari sanse ca acesta sa fie finalizat in aceasta toamna. Podul, inceput inca de pe vremea contractului Bechtel pentru autostrada Transilvania, este veriga lipsa din cauza careia bucata de 8,7 km de autostrada de la Gilau la Nadaselu, gata din noiembrie 2017, nu poate fi folosita. Pe santierul micului ciot si-a facut aparitia si macaraua care va lucra la montarea celor 64 de grinzi ale podului, dupa cum se observa din imagini video din drona publicate de Asociatia Pro Infrastructura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )