Libnet.ro
UNICEF

23:00

S-a terminat! ADIO, Iulia Vantur! SALMAN KHAN a luat DECIZIA NEASTEPTATA! Nebunie in lumea mondena

B1 B1,
S-a terminat! ADIO, Iulia Vantur! SALMAN KHAN a luat DECIZIA NEASTEPTATA! Nebunie in lumea mondena

Salman Khan a vorbit recent despre casatorie. TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COSMAR! OANA SI-A SMULS PARUL DE DURERE GALERIE FOTO) Mai mult, acesta a dezvaluit de ce nu si-a oficializat. continuă pe B1

ADIO, Salman Khan! Iulia Vantur, DEZMAT TOTAL in vacanta din Bali: A FACUT-O CU DOUA FEMEI pe plaja, in vazul tuturor (FOTO)

Iulia Vantur si-a petrecut vacanta cu prietenii din Romania. Iubita lui Salman Khan s-a intalnit in Bali cu prietenele ei de la Pro TV Laura Cosoi si Adela Popescu, care se aflau cu familiile lor in vacanta.

Salman Khan si Iulia Vantur, mai mult separati decat impreuna. Actorul ar fi dezamagit de romanca

Relatia dintre Salman Khan si Iulia Vantur, aproape de final? Actorul ar fi dezamagit crunt de frumoasa blondina. De ce petrec mai mult timp separat cele doua vedete decat impreuna? Salman Khan si Iulia Vantur se indreapta spre o despartire? Relatia dintre Salman Khan si Iulia Vantur este deja bine cunoscuta presei, cu toate ca .

BOMBA! Cu cine si-a aniversat Iulia Vantur ziua de nastere: Salman Khan o sa turbeze cand va vedea aceste poze! (FOTO)

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vantur a avut parte de o petrecere pe cinste in India, alaturi de prietenii ei, pe 24 iulie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )