Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Cum s-a golit Istanbulul de occidentali si Cine-a mai vazut sa dai o lovitura de stat in prime-time? (41)

România Liberă România Liberă,
Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Cum s-a golit Istanbulul de occidentali si Cine-a mai vazut sa dai o lovitura de stat in prime-time? (41)

Nimeni n-ar fi crezut acum 20 de ani ca Istanbulul va fi plin de femei in negru care-si ascund fata, terorizat de atentate si abandonat de turistii occidentali, spune Ali, proprietarul unui restaurant din Sultanahmet, aratandu-mi spatiul dintre Sfanta Sofia si Moscheea Albastra, cu un zambet trist si dispretuitor in acelasi timp. continuă pe România Liberă

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Zonguldak, Turcia: Poti sa-mi dai numele, oricum oricine poate fi acuzat acum de orice (41)

La Universitatea din Zonguldak, profesorii stau in expectativa, au fost chemati din vacanta, sunt tinuti pe loc de noile directive si fiecare in sinea lui se teme pentru ziua de maine.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre. Samsun: mitul lui Ataturk impotriva lui Erdogan? (40)

Nu poate fi folosita aspirina pentru a tratat democratia noastra, in care drepturile omului sunt de mult un moft, imi descrie Mustafa Cimen, un jurnalist local peisajul autohton.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre. Trabzon: regiunea de unde se trag cei mai influenti oameni ai Turciei (39)

Cand eram copil, marea ajungea pana aici - si fostul primar Mehmet Volkan Canalioglu, imi arata usa cofetariei unde bem ceai si mancam baclavale cu inghetata de salep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )