Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eu nu am salariu. Eu de doi ani de zile fac voluntariat. Maia Sandu comenteaza situatia financiara din PAS

Adevărul Adevărul,
Eu nu am salariu. Eu de doi ani de zile fac voluntariat. Maia Sandu comenteaza situatia financiara din PAS

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, a comentat joi, 17 mai, situatia financiara din formatiunea politica pe care o conduce. Potrivit ei, doar o singura persoana din partid este remunerata, iar restul activistilor fac voluntariat. continuă pe Adevărul

VIDEO Maia Sandu: Suntem intr-un mare pericol. Exista riscul ca Chisinaul sa ajunga pe mana a doi banditi, Plahotniuc si Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, a facut un apel catre cetateni ca acestia sa se mobilizeze si sa voteze in alegerile din 20 mai, din Chisinau, pe liderul PPDA, Andrei Nastase. Potrivit ei, chisinauienii sunt intr-un mare pericol, pentru ca ar exista riscul ca Chisinaul sa ajunga in mainele a doi banditi - Plahotniuc si Dodon.

VIDEO Maia Sandu le cere candidatilor proeuropeni sa se retraga in favoarea lui Andrei Nastase. Valeriu Munteanu: Eu niciodata nu dau inapoi

Lidera PAS, Maia Sandu, a facut un apel catre candidatului PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, dar si catre candidatului PUN, Constantin Codreanu, ca acestia sa se retraga din cursa electorala, pentru alegerile din 20 mai, in favorea lui Andrei Nastase.

Maia Sandu: Moldova nu-si mai doreste revenirea la URSS, oricat de mult ar visa Putin si Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, a criticat decizia lui Igor Dodon de a negocia cu Uniunea Economica Euroasiatica oferirea unui statut de observator Republicii Moldova in cadrul organizatiei. in opinia ei, aderarea Republicii Moldova in calitate de observator la Uniunea Euroasiatica nu este decat un cal de bataie electoral pentru PSRM in viitoarele alegeri parlamentare.

Nu ti-ai platit amenda? Risti pana la doi ani de inchisoare

Inchisoare de pana la doi ani pentru cei care nu-si platesc amenzile si nu fac munca in folosul comunitatii. Este vorba de o initiativa care a fost depusa la Senat, primul for sesizat si urmeaza sa intre.

A cumparat un catelus pentru familia ei, insa dupa doi ani a descoperit ceva incredibil. Cu cat crestea mai mult, cu atat seamana mai mult cu...

Su Yunb este o femeie din China carea cumparat un pui de caine cu doi ani in urma, insa a ramas socata cand a vazut cat putea sa manance animalul de companie. Exista, se pare, un motiv pentru.

Copil de doi ani cazut de la etajul 4. Ce spun medicii despre starea lui

Medicii au fost chemati de urgenta pentru a salva un copil de doi ani care a cazut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Constanta.

Incident socant in Constanta. Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un baiat de doi ani, din Constanta, a ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce a cazut in gol de la etajul patru al imobilului unde locuieste, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de.

Muncitorii au fost trimisi acasa de pe santierul autostrazii. Se implinesc doi ani de cand trebuia finalizat proiectul

Se implinesc doi ani de la termenul la care, potrivit contractului, trebuiau finalizate lucrarile la Autostrada Lugoj - Deva. Toate cele trei loturi se afla inca in santier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )