Libnet.ro
UNICEF

13:01

Salonul Auto de la Paris - Nissan Pulsar NISMO Concept

Adevărul Adevărul,
Salonul Auto de la Paris - Nissan Pulsar NISMO Concept

Un hothatch din partea celor care ne-au oferit modele precum GTR sau 370Z? Multumim si unde semnam? Conceptul Nissan Pulsar NISMO arata ca un adevarat baiat rau!. continuă pe Adevărul

LIVE de la salon - Nissan Pulsar NISMO Concept

Un hothatch din partea celor care ne-au oferit modele precum GTR sau 370Z? Multumim si unde semnam? Conceptul Nissan Pulsar NISMO arata ca un adevarat baiat rau!.

UPDATE FOTOGALERIE Noutatile de la Salonul Auto de la Paris. Premiera mondiala pentru Ford S-MAX, BMW X6 si Opel Corsa

Salonul Auto de la Paris 4-19 octombrie) si-a deschis oficial portile pentru presa, iar 0-100. ro prezinta primele imagini de la cel mai mare salon auto din lume, care in mod traditional numara 1,2 milioane vizitatori. De la Ford avem noul Ford S-MAX, Ford C-MAX restilizat si versiunile europene ale Ford Edge si Ford Mustang, iar Dacia are la stand versiunile Stepway ale modelelor Logdy si Dokker. Dincolo de cele doua marci care produc in Romania, alte noutati sunt BMW X6 si Opel Corsa. Iata noutatile de la Paris, in imagini.

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris noul S-Max. Autoturismul va fi pus in vanzare pe piata romaneasca incepand cu 2015

Noul S-Max are sapte locuri si va fi pus in vanzare incepand cu 2015 pe piata romaneasca. Autoturismul va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Evenimentul va avea loc in perioada 4-19 octombrie.

INFOGRAFIE Masinile-vedeta care vor fi prezentate la Salonul Auto de la Paris

Editia din 2014 a Salonului auto de la Paris, care isi deschide portile maine, se anunta extrem de bogata in lansari de modele noi. Dacia a pregatit mai multe premiere pentru cel mai mare eveniment auto al anului.

Noua Mazda MX-5 prezentata la Salonul Auto de la Paris

Suita de lansari Mazda continua cu prezentarea noii Mazda MX-5 in cadrul Salonului Auto de la Paris. La 25 de ani dupa ce modelul original MX-5 a fost expus in premiera la Salonul de la Chicago, a patra generatie a modelului legendar Mazda soseste intr-un moment in care compania se afla in continua crestere atat in termeni de vanzari, cat si profit.

GALERIE FOTO. Premierele Dacia la Salonul Auto de la Paris: Duster Air si Sandero Black Touch

Pentru Salonul Auto de la Paris producatorul de la Mioveni a pregatit doua noi premiere: Dacia Duster Air si Dacia Sandero Black Touch care vor fi disponibile doar clientilor din Franta. Exceptie face Duster Air care, pe pietele din Belgia si Luxemburg, se va numi Blackstorm.

Masinile eficiente ecologic, premierele de la Salonul Auto de la Paris

Producatorii auto francezi vor pune accentul, la salonul de la Paris care isi deschide joi portile, pe modelele cu eficienta sporita, PSA Peugeot-Citroen si Renault, cunoscuti pentru masinile cu consum si emisii poluante reduse, intentionand sa isi mentina standardele inclusiv cu bani de la guvern.

Francezii vor folosi Salonul Auto de la Paris pentru a arata modele eficiente energetic

Producatorii auto francezi vor pune accentul, la Salonul Auto de la Paris care isi deschide joi portile, pe modelele cu eficienta sporita, PSA Peugeot-Citroen si Renault, cunoscuti pentru masinile cu consum si emisii poluante reduse, intentionand sa.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )