Libnet.ro
UNICEF

18:30

Salteaua care iti spune daca partenerul te insala

Playtech Playtech,
Salteaua care iti spune daca partenerul te insala

Tehnologia inclusa intr-o saltea ar putea sa-i ajute pe unii sa afle daca partenerii sunt infideli. Din cate se pare, Spania ar fi o tara recunoscuta pentru numeroasele cazuri de adulter care au loc acolo. Astfel, in conditiile in care procesele de divort sau despartirile neplacute nu au reusit sa-i convinga pe unii barbati sa []. continuă pe Playtech

Culmea tehnologiei! Salteaua care iti spune daca partenerul te insala

Tehnologia inclusa intr-o saltea ar putea sa-i ajute pe unii sa afle daca partenerii sunt infideli, scriePlaytech. roDin cate se pare, Spania ar fi o tara recunoscuta pentru numeroasele cazuri de adulter.

Ce iti spune Siri cand o intrebi daca Jon Snow chiar a murit

Siri e un instrument util, chiar daca mai face gafe. Un lucru nu i-l poate contesta nimeni: simtul umorului, surprinzator de ascutit pentru un asistent virtual. Dupa ce ne-a dezamagit cand nu s-a dovedit utila in situatiile cu adevarat urgente, Siri si-a rezolvat problemele si si-a reocupat locul de entertainer pentru utilizatorii de iPhone. Actrita [].

Truecaller, noua aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut

Truecaller este noua aplicatie cu ajutorul careia utilizatorii pot afla cine i-a sunat cu numar necunoscut, informeaza BBC. Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai.

Truecaller, aplicatia care iti arata cine te suna cu numar necunoscut

Truecaller este noua aplicatie cu ajutorul careia utilizatorii pot afla cine i-a sunat cu numar necunoscut, informeaza BBC. Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai faci.

Cum isi elibereaza aceasta femeie mainile legate cu banda adeziva. Un pont care iti poate salva viata - VIDEO

Iti dorim sa nu ai nevoie vreodata sa folosesti acest pont, insa e unul dintre lucrurile pe care nu strica sa le cunosti si, eventual, sa le spui si altora. Iata cum poti sa-ti eliberezi.

Gadgetul care iti incarca de trei ori mai repede telefonul e facut de doi romani

Thino este un dispozitiv care ti-ar putea incarca telefonul de trei ori mai repede decat incarcatoarele standard. Thino a fost creat special pentru acele momentecritice in care ai nevoie neaparat de o reincarcare a bateriei dispozitivului mobil si nu ai acces la o priza sau la o baterie portabila cu o capacitate mai mare. Din [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )