Libnet.ro
UNICEF

01:06

Salvamontistii au descoperit locul accidentului aviatic din zona Belis: Toti sunt raniti si le este foarte frig

Hotnews Hotnews,
 Salvamontistii au descoperit locul accidentului aviatic din zona Belis: Toti sunt raniti si le este foarte frig

Pasagerii avionului care a aterizat fortat luni au fost gasiti la orele serii de catre salvamontisti in zona Pasului Ursoaia, Belis, in Muntii Apuseni, a declarat, pentru Agerpres, directorul medical al Spitalului Judetean Cluj, Monica Costin. continuă pe Hotnews

UPDATE. Incident aviatic, in zona Fantanele, judetul Cluj. La bord, o echipa de medici. ...

Avionul care ar fi aterizat fortat luni dupa-amiaza a fost localizat in localitatii Fantanele din judetul Cluj, in apropierea unui lac de acumulare, informeaza MAI. Este vorba despre un avion de tip Britten Norman 2 BN 2), are doua motoare, o viteza de croaziera de 200 kilometri pe ora si poate transporta opt pasageri. La locul accidentului au fost trimise trei ambulante, doua masini de interventie pentru victime multiple si un elicopter de la SMURD Mures. Din cauza cetei, elicopterul .

Victimele accidentului aviatic au fost gasite. Se va organiza transportul acestora la spital

20- Ranitii accidentului aviatic au fost gasiti de un padurar. Prima echipa de salvatori a ajuns la deja la victime,urmand a se organiza transportul acestora la spital. 00-Seful.

Traian Basescu efectueaza in zilele urmatoare o vizita in Israel unde se va intalni cu presedintele Shimon Peres, premierul Netanyahu si romanii din zona

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru postul de radio Kol Israel, ca in cadrul vizitei pe care o va face in urmatoarele zile in Israel va avea intalniri cu presedintele Shimon Peres, premierul Benjamin Netanyahu, dar si cu romanii din zona, informeaza Mediafax.

Sef Salvamont Vladeasa: in zona unde se afla victimele accidentului aviatic zapada este pana la brau

Seful Salvamont Vladeasa, Florin Mihut, care participa la operatiunea de cautare a victimelor, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca in zona unde a aterizat fortat avionul zapada este.

Ponta: problema, in cazul accidentului aviatic, a fost una de localizare.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la B1TV, ca principala problema in salvarea victimelor incidentului aviatic este una de localizare. S-a reusit localizarea cu aproximatie. De zburat nu se poate zbura, in aceasta zona. Sansa cea mare a fost ca unul dintre pasageri a avut telefonul functional si astfel a putut sa fie localizata zona de institutiile publice. Au fost implicate rmata si SRI-ul. Victor Ponta a mai spus ca, potrivit informatiilor primite de la institutiile implicate, .

UPDATE Pilotul Adrian Iovan a murit in urma accidentului de avion din judetul Cluj - adjunct Salvamont Bihor

Una dintre victimele accidentului aviatic de luni dupa-amiaza, din Muntii Apuseni, a murit, a declarat, in cursul serii, purtatorul de cuvant al ISU Alba, Alina Marescu, fara a preciza numele acesteia. Adrian Iovan, care pilota avionul aterizat fortat, este persoana decedata in accidentul aviatic, au declarat, pentru Mediafax, surse din MAI.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )