Libnet.ro
UNICEF

06:30

Samsung Galaxy S8 va beneficia de cel mai performant procesor Exynos

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S8 va beneficia de cel mai performant procesor Exynos

Samsung Galaxy S8, urmatorul flagship al companiei coreene, este subiectul unor noi zvonuri. Zvonurile in legatura cu Samsung Galaxy S8 au inceput sa se inmulteasca in mod considerabil in ultima perioada, iar principala cauza o reprezinta problemele terminalului Galaxy Note 7. Dupa cum probabil stiti deja, in urma cu ceva vreme, Samsung a rechemat in []. continuă pe Playtech

iPhone 7 este cel mai performant telefon, potrivit testelor benchmark

Cei de la Apple se pot declara extrem de multumiti de primele benchmark-uri cu iPhone 7. Cele mai noi telefoane ale companiei din Cupertino s-ar fi descurcat extrem de bine in cadrul primelor teste benchmark. inainte de a vi le prezenta pe acestea, insa, vom vorbi putin despre specificatii. Pentru inceput, iPhone 7 beneficiaza de [].

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decat era planificat

Problemele cu modelul Galaxy Note 7 ar putea sa-i determine pe coreeni sa lanseze Samsung Galaxy S8 mai devreme. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung i-a rugat in urma cu cateva zilecei care au cumparat telefonul sa nu il mai incarce si sa [].

Statele Unite au rechemat un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul incarcarii. Decizia CPSC vine la doua saptamani dupa ce compania sud-coreeana a oprit comercializarea smartphone-urilor, care pot produce cu usurinta un incendiu, scrie DPA.

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana? Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si.

ParkLake, de la cel mai asteptat mall, la cel mai criticat centru comercial din Romania: cu ce probleme se confrunta gigantul de 70.000 mp din cartierul Titan

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul.

Cel mai rapid gol din istoria Europa League

Mijlocasul ceh Jan Sykora a marcat cel mai rapid gol din istoria Europa League, joi seara, in meciul pe care echipa de fotbal Slovan Liberec l-a terminat la egalitate, 2-2, in deplasare, cu formatia azera Qarabac Agdam.

Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii. Ce timp a inregistrat si ce l-a motivat sa nu renunte

Paul Georgescu, in varsta de 37 de ani, este cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii, inregistrand timpul de 13h 34, dupa ce un alt roman, Avram Iancu a.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

TOP 2016: Care este orasul din lume in care se traieste cel mai bine

Un top anual al oraselor,in care se iau in considerare criterii precum transportul, pretul chiriei, sustenabilitatea si cultura, arata care este orasul in care se traieste cel mai bine,.

Cine este barbatul cel mai urmarit pe retelele de socializare

Dupa ce cantareata americana Taylor Swift a fost declarata vedeta cea mai urmarita pe retelele de socializare, acum s-a realizat si un studiu care a decis cine este cel mai urmarit barbat de pe Internet.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )