Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy X, dovada ca Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy X, dovada ca Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai interesanta aparitie de pe scena flagship-urilor companiei sud-coreene, promitand ceva mai revolutionar decat S8. Nu trebuie sa ne mire ca Samsung are cel putin un proiect inovator in lucru, mai ales ca nu ar fi singura companie care lucreaza si la altceva decat cel mai nou flagship []. continuă pe Playtech

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Andra, cel mai bun interpret roman in cadrul MTV Europe Music 2016

Cantareata Andra a castigat trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei din Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a.

Numai numerele te face sa fii cel mai bun. Gica Hagi, in topul celor mai tari balbe din Liga 1

Jurnalistii de la DigiSport au facut un nou top al celor mai amuzante declaratii ale oamenilor din fotbalul romanesc. Fie ca vorbim de fotbalisti, fie ca ne referim la antrenori, cu totii au fost.

Andra, castigatoarea trofeului cel mai bun artist din Romania la Premiile MTV EMA 2016

Andra 30 de ani) este castigatoarea premiului MTV Best Romanian Act 2016, in urma votarii regionale a celor mai prestigioase premii muzicale europene, MTV Europe Music Awards.

Cel mai bun documentar al anului ajunge in aceasta saptamana la Brasov VIDEO

Demain, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat in aceasta saptamana la Brasov. Proiectia deshisa publicului este programata joi, 10 noiembrie, ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta in cadrul caravanei educationale Guerilla Verde, editia a XIV-a.

Samsung, implicata in cel mai mare scandal politic din Coreea de Sud. Procurorii au descins la sediul companiei

Procurorii sud-coreeni au facut perchezitii la sediul central al Samsung Electronics, in cadrul unei anchete ce vizeaza un scandal politic de proportii in care este implicata Choi Soon-Sil, confidenta pr.

Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume. ro. Cel mai scurt test de inteligenta, testul de reflectie cognitiva, sau CRT, ar putea fi chiar cel mai bun test de inteligenta disponibil. Acesta contine doar trei intrebari si este [].

Viitorul Samsung Galaxy Note este deja in lucru

Samsung Galaxy Note a murit, traiasca Samsung Galaxy Note! Noul telefon din gama phablet-urilor pare sa fie deja in lucru, in fabricile sud-coreenilor. Acesta nu este singurul telefon de top la care Samsung lucreaza de zor. De asemenea, Samsung Galaxy S8 se pregateste sa fie lansat in doua variante. Samsung Galaxy S6 si S6 Edge [].

Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi amanata pentru teste de siguranta

Asteptarea pentru Samsung Galaxy S8 ar putea sa fie ceva mai lunga decat de obicei, avand in vedere lansarile efectuate in ultimii ani. in ultimii trei ani, Samsung a dezvaluit publicului noile flagship-uri din seria Galaxy S in cadrul evenimentului Mobile World Congress, din Barcelona, dar anul acesta lucrurile par sa se schimbe. Compania ar [].

Samsung Galaxy S8 iti va oferi asistenta cu inteligenta artificiala

Samsung Galaxy S8 se apropie, incet dar sigur, de aparitia publica, iar pana atunci nu ne ramane decat sa punem cap la cap toate informatiile pe care le primim. Am scris in urma cu doar o saptamana ca este posibil ca Samsung Galaxy S8 sa beneficieze de un asistent personal care sa fie bazat pe [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )