Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numai numerele te face sa fii cel mai bun. Gica Hagi, in topul celor mai tari balbe din Liga 1

B1 B1,
Numai numerele te face sa fii cel mai bun. Gica Hagi, in topul celor mai tari balbe din Liga 1

Jurnalistii de la DigiSport au facut un nou top al celor mai amuzante declaratii ale oamenilor din fotbalul romanesc. Fie ca vorbim de fotbalisti, fie ca ne referim la antrenori, cu totii au fost. continuă pe B1

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Andra, cel mai bun interpret roman in cadrul MTV Europe Music 2016

Cantareata Andra a castigat trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei din Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a.

Samsung Galaxy X, dovada ca Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai interesanta aparitie de pe scena flagship-urilor companiei sud-coreene, promitand ceva mai revolutionar decat S8. Nu trebuie sa ne mire ca Samsung are cel putin un proiect inovator in lucru, mai ales ca nu ar fi singura companie care lucreaza si la altceva decat cel mai nou flagship [].

Andra, castigatoarea trofeului cel mai bun artist din Romania la Premiile MTV EMA 2016

Andra 30 de ani) este castigatoarea premiului MTV Best Romanian Act 2016, in urma votarii regionale a celor mai prestigioase premii muzicale europene, MTV Europe Music Awards.

Cel mai bun documentar al anului ajunge in aceasta saptamana la Brasov VIDEO

Demain, cel mai bun documentar al anului, va putea fi vizionat in aceasta saptamana la Brasov. Proiectia deshisa publicului este programata joi, 10 noiembrie, ora 18. 00, la Centrul Cultural Reduta in cadrul caravanei educationale Guerilla Verde, editia a XIV-a.

Cel mai scurt test de inteligenta ti-ar putea da batai de cap

Cel mai bun test de inteligenta nu trebuie sa contina zeci de intrebari din ce in ce mai complicate pentru a fi eficient, arata stiridinlume. ro. Cel mai scurt test de inteligenta, testul de reflectie cognitiva, sau CRT, ar putea fi chiar cel mai bun test de inteligenta disponibil. Acesta contine doar trei intrebari si este [].

VIDEO Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie: Blocurile ar trebui sa fie un pic mai colorate fata de griul asta obositor

Cea mai mare pictura murala din Bucuresti va vea 18 metri inaltime acoperind in jur de 360 de metri patrati de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o cladire din Regie de catre cei de la Sweet Damage Crew.

Cel mai scurt test de IQ din lume: are doar 3 intrebari, par simple, dar nu sunt multi cei care reusesc sa raspunda corect la toate. Te provocam!

Oamenii cauta in mod constant sa inteleaga, sa defineasca si sa-si valideze existenta. Testele de IQ sunt foarte populare tocmai pentru ca ne permit sa ne comparam cu alte persoane din punct de vedere al inteligentei. Urmatorul test este considerat unul dintre cel mai scurt din lume si chiar daca la prima vedere pare simplu, in realitate este foarte inselator.

Romania se pregateste pentru cel mai tare meci din grupa. Ce spune polonezul Lewandowski despre duelul cu tricolorii

Romania va juca cu Polonia, vineri, in cel mai important meci al grupei. Dupa primele trei partide, Nationala a obtinut cinci puncte, reusind o singura victorie si doua egaluri. O victorie.

Cel mai mare graffiti din Bucuresti, pe o cladire din Regie: Pictura are scopul de a infrumuseta orasul

Cel mai mare graffiti din Bucuresti va avea 18 metri inaltime si va acoperi 360 de metri patrati de desen. Proiectul a inceput deja si se va finaliza probabil, pe 19 noiembrie, acesta fiind realizat de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )