Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un Samsung Galaxy S7 a explodat fara sa fie pus la incarcat

Playtech Playtech,
Un Samsung Galaxy S7 a explodat fara sa fie pus la incarcat

Cei de la Samsung nu pot sa aiba o zi de liniste. Dupa scandalul iscat de telefoanele Galaxy Note 7 care explodeaza, se pare ca si cateva exemplare de Galaxy S7 au probleme. in urma cu cateva zile, am anuntat initierea unui proces in Statele Unite impotriva celor de la Samsung pornind de la un []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat mai devreme decat era planificat

Problemele cu modelul Galaxy Note 7 ar putea sa-i determine pe coreeni sa lanseze Samsung Galaxy S8 mai devreme. Dupa ce au fost raportate mai multe cazuri in care explozia Note 7 a provocat pagube serioase, Samsung i-a rugat in urma cu cateva zilecei care au cumparat telefonul sa nu il mai incarce si sa [].

Samsung Galaxy S8 ar putea fi urmatorul flagship fara jack pentru casti

Decizia luata de Apple cu privire la eliminarea jack-ului clasic de 3,5mm pentru casti poate fi interpretata ca una luata in directia controlului pietei. Apple poate influenta piata producatorilor de casti, chiar daca pe termen scurt, cumparatorii telefoanelor iPhone 7 ar putea fi deranjati de folosirea portului Lightning. Samsung ar putea fi urmatorul producator ce [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )