Libnet.ro
UNICEF

18:15

Samsung Galaxy S8 si S8+, disponibile oficial in magazinele din Romania

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S8 si S8+, disponibile oficial in magazinele din Romania

Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt cele mai bune smartphone-uri lansate anul acesta, iar ele au ajuns, intr-un final, si in magazinele din Romania. Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ au demonstat ca Samsung se poate recupera dupa un scandal de proportii ne referim aici la Samsung Galaxy Note 7) si ca poate nu doar []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S8 are probleme cu incarcarea wireless

Samsung Galaxy S8 este un infinit imperfect si are o serie de defecte, ca orice alt telefon, iar cel mai recent este legat de incarcarea wireless. Ecranele rosiatice ale luiGalaxy S8 ba sunt o problema, ba nu sunt o problema, ba sunt o problema care se poate rezolva usor; depinde pe cine intrebi cand vine [].

Precomenzile pentru Galaxy S8, cele mai mari din istoria Samsung!

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta.

Precomenzile pentru Galaxy S8, cele mai MARI din istoria Samsung!

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta.

Trebuie sa traiesti periculos ca sa ai parte de un Samsung Galaxy S8 transparent[VIDEO]

Daca aveai impresia ca lumea a uitat sa fie creativa, acest utilizator de YouTube iti arata cum poti avea parte de un Samsung Galaxy S8 transparent, dar teavertizam ca munca pe care trebuie sa o depui nu este usoara. Acestui utilizator de YouTube nu ii este teama sa apeleze la surubelnite, pistoale de lipit si [].

Samsung Galaxy Note 7 reconditionate vor avea preturi mai mici

Stim deja ca Samsung Galaxy Note 7 va reveni, inca o data, pe piata, iar preturile telefoanelor vor fi considerabil mai mici. Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt varfurile de lance ale producatorului in aceste luni, dar atentia fanilor s-ar putea diminua in viitorul apropiat. Compania are, totusi, un plan in aceasta directie, astfel ca [].

Samsung Galaxy S9 ar putea avea cel mai impresionant ecran de smartphone

Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu un ecran chiar mai revolutionar si mai indraznet decat cel de pe S8. Ecranul Infinity de pe Samsung Galaxy S8, curbat pe doua margini si cu un raport de aspect de 18,5:9, este impresionant, intr-adevar, dar compania pare sa lucreze la ceva si mai bun de atat. Conform [].

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Fara sa ofere cifre concrete, cei de la Samsung au.

De ce butonul virtual Home de pe Galaxy S8 nu iti va afecta ecranul

Butonul virtual Home de pe Samsung Galaxy S8 nu va afecta ecranul smartphone-ului, datorita unei metode ingenioase de protectie a display-ului. Ecranele AMOLED ofera un negru autentic, culori vibrante, luminozitate sporita si alte avantaje, dar au si dezavantaje, intre care unul major: aceste se deterioreaza datorita fenomenului de burn-in. Fenomenul de burn-in apare cand o [].

Care este mai rapid: iPhone 7 Plus vs Galaxy S8, LG G6, Google Pixel, OnePlus 3T

Sunt multe smartphone-uri de top pe piata, dar daca vreti sa faceti o achizitie pornind de la viteza aparatului, vizionati acest clip iPhone 7 Plus versus Galaxy S8, LG G6, Google Pixel, OnePlus 3T.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )