Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sanctuary, noul single Britney Spears?!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sanctuary, noul single Britney Spears?!

Conform unor surse neoficiale, Sanctuary ar fi numele primului single extras de pe viitorul album al divei. Anuntul a fost facut la un post de radio din Houston, iar tot ce mai ramane de facut e sa asteptam confirmarea din partea reprezentantilor cantaretei. De asemenea, se pare ca noul single va fi lansat pe 27 . continuă pe Devorator Monden

Britney Spears s-a intors in studio pentru a inregistra noi piese!

Artista a inceput lucrul la un nou album acum ceva timp, insa cateva proiecte importante au impiedicat-o sa mai intre in studio in ultima perioada. Anuntul a fost facut chiar de cantareata insasi pe pagina sa de Twitter, care se pare ca incepand cu saptamana aceasta va continua sa lucreze la viitorul sau album. Tot .

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause!

E oficial! Noul single al lui Lady Gaga se numeste Applause! Insasi artista a confirmat pe pagina sa de Twitter titlul primului single extras de pe viitorul sau album. De asemenea, Lady Gaga a publicat si coperta single-ului. Manjita de pete albastre la ochi si oranj la buze, cantareata pare a fi o pictorita, purtand .

Noul single al lui Katy Perry se va numi Roar

Acesta va fi primul single extras de pe viitorul album al cantaretei, intitulat Prism. Titlul piesei, Roar, ne duce cu gandul la numele celor doua parfumuri lansate de artista, Purr si Meow. Numele acestei piese demonstreaza maturizarea din punct de vedere muzical a artistei. Metaforic vorbind, frumoasa cantareata trece de la stadiul de pisica .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )