Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sansele Simonei Halep de a deveni nr.1 mondial dupa US Open s-au ruinat: Muguruza a depasit-o in clasamentul live

B1 B1,
Sansele Simonei Halep de a deveni nr.1 mondial dupa US Open s-au ruinat: Muguruza a depasit-o in clasamentul live

Infrangerea Simonei Halep din primul tur de la US Open in fata Mariei Sharapova se dovedeste a fi fatala privind sansele romancede a devenit numarul 1 mondial in clasamentul WTA. continuă pe B1

Dezvaluiri din vestiarul Simonei Halep, dupa esecul de la US Open: Din cand in cand, trebuie sa o luam in brate

Simona Halep e pusa la zid de o multime de oameni dupa fiecare esec, insa putini realizeaza prin ce trece constanteanca de 25 de ani, dupa o infrangere precum cea suferita la US.

Cristian Tudor Popescu, despre infrangerea Simonei Halep in fata Mariei Sarapova: Cauza e simpla si clara

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu stie de ce Simona Halep a pierdut in fata Mariei Sarapova in mansa I a US Open. Nu sunt suparat dupa aceasta infrangere a Simonei. A fost un.

Marea problema a Simonei Halep: Multe din infrangeri sunt cauzate de asta

Simona Halepa parasit rapid turneulUS Open, invinsa in primul tur de Maria Sharapova, prezenta in premiera la o intrecere de Grand Slam de la revenirea in circuit dupa.

Critica subtila a Simonei Halep pentru Maria Sarapova: Ca de fiecare data

Simona Halep a fost eliminata de la turneul US Open dupa un meci lung si dificil impotriva rusoaicei Maria Sharapova, pierzand cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. La finalul partidei, Sharapova a izbucnit in la.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA.

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit (Rezumatul partidei)

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona si Maria.

Andrei Pavel, membru in echipa Simonei Halep

Fostul tenismen Andrei Pavel a fost cooptat de Simona Halep in echipa sa alaturi de australianul Darren Cahill.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )