Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sanziana Buruiana rupe tacerea! Ce a patit de cand este mamica. Barbatii o vor felicita!

Playtech Playtech,
Sanziana Buruiana rupe tacerea! Ce a patit de cand este mamica. Barbatii o vor felicita!

Sanziana Buruiana revine in atentia fanilor in cadrul noii emisiuni: Mamici de pitici, cu lipici! intr-un interviu, vedeta a marturisit ce a patit de cand este mamica. Cum a reusit sa se schimbe atat de tare in ultimii ani si prin ce a trecut de cand a devenit mama pentru prima oara? Sanziana Buruiana, povestiri . continuă pe Playtech

S-a semnat contractul. Cand este gata autostrada din Romania

CNAIR Cmpania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat, sambata, semnarea contractului pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada Nusfalau- Suplacu de Barcau, conform unui comunicat remis Agerpres. Cand este gata autostrada din Romania Acest contract are o valoare de 384,1 milioane de lei, fara TVA, fiind semnat cu antreprenorul Nurol Insaat Ve .

Fructul daunator, cand este consumat in exces. Ce probleme grave se pot intalni

Desi este un aliment extrem de iubit in sezonul cald, acest fruct poate fi daunator daca este consumat in exces. Habar nu aveai ce probleme grave se pot intalni! Pepenele, daunator atunci cand este consumat in exces Pepenele este, fara indoiala, alimentul preferat al verii! Este racoritor, dulce si iti taie senzatia de foame. Specialistii, .

Sucul de portocale e extrem de daunator cand este combinat cu aceste alimente. Nu mai faceti aceasta greseala

Multi prefera in sezonul estival bauturi racoritoare cat mai simple precum limonada sau sucul de portocale. Ceea ce nu stiu multi este ca sucul de portocale poate sa fie daunator daca este combinat cu unele alimente. Sucul de portocale poate sa fie daunator. Cu ce alimente nu trebuie combinat? Mare atentie la ce bauturi serviti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )