Libnet.ro
UNICEF

01:05

O saptamana de muzica clasica si balet, in statiile de metrou din Capitala

Adevărul Adevărul,
O saptamana de muzica clasica si balet, in statiile de metrou din Capitala

ONG-ul Arta nu musca, alaturi de conducerea Metrorex, organizeaza o saptamana de muzica clasica la metrou, in cele mai agglomerate patru statii din subteran: Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate si Piata Victoriei. Evenimentul va avea loc in perioada 10-14 noiembrie. continuă pe Adevărul

Muzica clasica la metrou, in perioada 10-14 noiembrie

Organizatia nonguvernamentala Arta nu musca, cu sustinerea Metrorex, ofera bucurestenilor o saptamana de muzica clasica la metrou. in perioada 10 - 14 noiembrie, intre orele 17. 00, in.

RA-APPS nu a putut vinde Hotelul Triumf din Capitala

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) nu a reusit sa vanda Hotelul Triumf din Capitala, unul dintre cele mai valoroase active din portofoliul regiei. La licitatie nu a venit niciun investitor.

RA-APPS a esuat in vanzarea Hotelului Triumf din Capitala

Prima tentativa din acest an a RA-APPS de a vinde hotelul Triumf din Capitala, unul dintre cele mai valoroase active din portofoliul regiei, a esuat din cauza lipsei unui potential cumparator care sa se inscrie la licitatie.

in mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota

In mai multe sectii de votare din Capitala, alegatorii din alte orase nu au putut vota. Formularele pentru declaratiile pe proprie raspundere s-au epuizat, iar timp de cateva ore, oamenii nu au avut cum sa.

Incident la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet din Capitala: O femeie a vrut sa voteze cu un pasaport expirat

O femeie a incercat sa voteze cu un pasaport expirat, duminica dimineata, la Liceul Jean Monnet din Capitala, relateaza B1 TV. Desi i s-a cerut sa mearga sa isi schimbe documentul, aceasta a refuzat,.

Aproximativ 200 de pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitala au cerut sa voteze

Aproximativ 200 de pacienti ai Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti au cerut sa voteze la urna mobila, duminica, toti acestia avand afectiuni care nu le diminueaza discernamantul,.

Aproape 200 de pacienti ai Spitalului de Psihiatrie Obregia din Capitala au cerut sa voteze

Aproape 200 de persoane internate la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti au cerut sa voteze la urna mobila, duminica, toti acestia avand afectiuni care nu le diminueaza discernamantul, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )