Libnet.ro
UNICEF

01:06

Saptamana viitoare au loc probele scrise ale Bacalaureatului de toamna

Hotnews Hotnews,
 Saptamana viitoare au loc probele scrise ale Bacalaureatului de toamna

Sesiunea august - septembrie a examenului de bacalaureat continua saptamana viitoare cu probele scrise, luni fiind programata proba la limba si literatura romana - proba E, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Bac 2015 sesiunea de toamna. Luni incep probele scrise ale examenului de maturitate

Peste 55. 000 de candidati vor intra luni dimineata in sala de examen pentru a sustine prima proba scrisa a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, la Limba si literatura romana. in continuare, saptamana va fi una incarcata pentru absolventii de liceu care n-au promovat pana acum examenul de maturitate.

ASF va decide saptamana viitoare soarta Astra Asigurari, dupa ce niciun investitor mare nu a subscris la majorarea de capital de 425 de milioane de lei

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) va decide in sedinta de saptamana viitoare asupra situatiei Astra Asigurari, dupa ce va analiza raportul pe care KPMG, administratorul special al companiei, il va intocmi cu privire la derularea procesului de redresare.

Victor Ponta: E important ca saptamana viitoare sa se termine batalia politca si sa avem Codul Fiscal adoptat si promulgat de presedinte (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca spfrea ca saptamana viitpare sa se termine batalia politica si sa fie adoptat noul Cod Fiscal in Parlament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )