Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sapte sate din Braila si doua din Buzau, izolate in continuare.

România Liberă România Liberă,
Sapte sate din Braila si doua din Buzau, izolate in continuare.

Sapte sate din judetul Braila sunt in continuare izolate, iar, la Buzau, doua sate sunt ingropate sub zapada, conform Mediafax. In judetul Braila, potrivit reprezentantilor Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, sambata dimineata mai sunt izolate sapte sate din cinci comune: satele Bumbacari, din comuna Dudesti, satele Drogu, Pintecani, Zamfiresti din comuna Galbenu, satul Maraloiu, din Gradistea, Mihail Kogalniceanu din comuna Ramnicelu si satul Pribeagu din comuna Rosiori. De . continuă pe România Liberă

Buzau: 31 de sate din 13 comune sunt izolate de nameti, iar doua drumuri nationale sunt inchise

31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca.

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

UPDATE. Alimente pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. ...

UPDATE: Peste 240 de militari participa la actiunile de deszapezire in judetele Vrancea, Braila, Valcea, Buzau si Galati, conform Mediafax. Astfel, la Maicanesti si Ciorasti, in judetul Vrancea, 100 de militari cu patru autocamioane deszapezesc caile de acces, iar in localitatea Gemenele, din judetul Braila, militarii insotesc o echipa ENEL care actioneaza pentru remedierea defectiunilor la reteaua de distributie a curentului electric. In judetul Braila, la Scortaru Nou, si in judetul .

Sate din Buzau si Braila sunt inca izolate, dupa o saptamana de la primul val de viscol

Sapte sate din cinci comune ale judetului Braila sunt izolate, sambata dimineata, iar in judetul Buzau continua sa fie blocati din cauza nametilor locuitorii a doua sate, ambele din comuna Bradeanu. in judetul Vrancea s-a reusit deblocarea tuturor localitatilor afectate de viscol.

15 sate din judetul Braila si 3 din Galati sunt in continuare izolate de zapada

Trei localitati din judetul Galati sunt inca izolate, miercuri, din cauza ninsorilor, un drum national - DN 24 D - si doua drumuri judetene fiind blocate, in timp ce in judetul Braila sunt izolate 15 sate.

UPDATE. Galerie FOTO. VIDEO. Cod rosu de viscol in sapte judete din sud-estul tarii.

UPDATE: Sase judete din sud-estul tarii se vor afla sub cod rosu de viscol, intre orele 15. 00 si 22. 00, conform ANM. Judetele afectate sunt: Tulcea, Constanta, Galati, Braila, Calarasi, Ialomita si Buzau. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundenta, zapada puternic viscolita si troienita, iar vizibilitate va fi redusa spre zero, precizeaza ANM. // --- Probabilitatea ca Administratia Nationala de Meteorologie ANM) sa emita, .

Ialomita sub asediul Codului Rosu de viscol. Doua localitati izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de Cod Rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu.

Ialomita sub asediul codului rosu de viscol. Doua localitati, izolate din cauza iernii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru judetul Ialomita in cursul zilei de miercuri avertizare de cod rosu de viscol. La momentul instituirii acestei alerte doua localitati ialomitene erau izolate. Este vorba despre comunele Traian si Grindu.

Ajutoare pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea.

Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenta pentru persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. Ajutoarele vor fi acordate sub forma unor produse, scoase din rezervele de stat, iar furnizarea ajutoarelor, cu titlu gratuit, va fi aprobata prin hotarare de guvern. Peste 200 de locuinte din Buzau, Vrancea si Braila au fost deszapezite de jandarmi, pompieri, militari si politisti, in unele localitati din judetul Buzau fiind .

Guvernul aproba acordarea de ajutoare persoanelor afectate de zapada din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea

Persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea vor primi ajutoare din partea Guvernului. Potrivit Mediafax, Executivul va aproba miercuri o hotarare de guvern prin care vor fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )