Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sapte greseli majore ale celor mai mari oameni de business

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sapte greseli majore ale celor mai mari oameni de business

Netflix, Microsoft, Coca-Cola sau Apple sunt companii de top pe plan mondial, care au inovat de mai multe ori si au crescut spectaculos. Insa, de-a lungul evolutiei, in acesti giganti s-au facut si multiple greseli majore, s-au luat decizii nepotrivite. continuă pe Wall-Street Ro

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu.

FOTO S-a maritat! Una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei a imbracat rochia de mireasa. Nadia a venit special din America pentru ea

Nadia Comaneci a venit special din America pentru a fi alaturi de una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei.

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa.

Topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata: cine este regretatul artist cu cea mai mare sumacastigata vreodata intr-un an

Cantaretul britanic David Bowie si cantaretul american Prince reprezinta cele mai recente intrari in topul Forbes dedicat celor mai bogate vedete care nu mai sunt in viata, in fruntea caruia s-a clasat inca o data megastarul american Michael Jackson, scrie BBC.

Dezvaluiri despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, unde Kovesi si-a dat doctoratul: Marilen Pirtea este in topul celor mai bogati rectori din tara si are legaturi cu politica

Dezvaluiri socante despre rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, acolo unde sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a dat celebrul doctorat acuzat de plagiat. Marilen Pirtea este in topul celor mai.

Scuzele penibile ale politicienilor romani cand sunt luati la intrebari despre averi: Matusa Tamara, site-ul cu 14 accesari sau botezul copilului. Topul celor mai jenante justificari ale alesilor in fata anchetatorilor

Politicienii prinsi cu averi nejustificate vin cu scuze care mai de care mai penibile. Sunt inventate pe loc matusi, unchi, bunici, doar, doar nu or ajunge sa dea cu subsemnatul pe la DNA. Vice. com a trecut.

Cum vii de hac celor mai cunoscuti paraziti cu care locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii Aceste mici.

Cei mai batrani oameni din lume. Pana la ce varsta e capabil sa reziste organismul uman

Un indonezian in viata are varsta de 145 de ani, actele sale de nastere fiind recunoscute de catre autoritati. Totusi, cel mai batran om de pe Pamant, conform Guinness Book, este Jeanne Calment, din Franta, care a trait 122 de ani.

Clientii uneia dintre cele mai mari banci din Romania, anuntati ca nu isi vor putea folosi cardurile

Clientii ING Bank nu vor putea folosi cardul la cumparaturi, sa scoata bani de la ATM-uri sau sa foloseasca serviciul HomeBank in acest week-end, scrie Gandul. Mai exact, clientii ING Bank nu.

Alternative la Prima Casa. Topul celor mai ieftine credite imobiliare standard

Chiar daca luni, 10 octombrie, plafonul suplimentat alocat programului Prima Casa de catre Ministerul Finantelor Publice a fost pus la dispozitia finantatorilor, existau banci care nu mai acceptau dosare inca de la sfarsitul saptamanii trecute. in aceste conditii, creditul imobiliar standard devine o alternativa de luat in calcul.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )